Προς το περιεχόμενο

Δε ξέρω τι πρόβλημα είναι

tsouk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ένας φίλος κ γω αγοράσαμε τα ίδια pc κ τα φτιάξαμε μόνοι μας επειδή γνωρίζουμε.

Το δικό μου δουλεύει μια χαρά του αλλου όμως όχι εμφανίζει την παρακάτω εικόνα μπορεί κανεις να βοηθήσει?Για όποια διευκρύνηση πέστε μου.

T0_-1_1778733.JPG

Δημοσ.

Κοιτα μηπως εχει αισθητηρα το Μ/Β για το case?

Πολλα Μ/Β εχουν και σε ενημερωνουν αν ειναι ανοιχτο ή κλειστο!

Βεβαια αυτο εξαρταται και απο το κουτι αν εχει τον αναλογο διακοπτη!

Δημοσ.

Ναι εχει αισθητήρα αλλα τον εχω απενεργοποιήσει.Ωστοσο το δοκίμασα και με τον αισθητήρα αλλα πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Chassis intruded: Αυτό είναι το πρόβλημα.

Πολλά cases έχουν κάποιο διακοπτάκι-αισθητήρα το οποίο συνδέεται σε κάποια pins στη μητρική. Όταν το κουτί ανοιχτεί, η μητρική λαμβάνει την πληροφορία!

Άν δεν υπάρχει ή δε βρίσκεις τα ανάλογα pin, δοκίμασε στο bios στης βασικές ρυθμίσεις κάπου λέει: halt system: all error. Άλλαξε αυτή τη ρύθμιση και δες...

Καλή ευκολία.

Δημοσ.

Παιδιά μια φορά εμένα με ανοικτό το κουτί ούτε καν έδινε ρεύμα όχι να κολήσει εκεί. Κάτι άλλο σε αφήνει να μπείς στο bios αν ναι,τσέκαρε τις ρυθμίσεις, κάνε και κανένα bios reset. Εσύ και ο φίλος σου έχετε την ίδια έκδοση bios μήπως είναι κανένα γνωστό πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης (τσέκαρες το site της m/b) αν ξέρεις και θες να ρισκάρεις κάντε ενα bios update.

Επίσης αν τον αφίσεις έτσι προχωράει?

Δοκίμασε να τον ξεκίνήσεις χωρίς κανένα usb stick hdd ή ότι αλλό συνδεμένο. π.χ μόνο με πληκρολόγιο

Α και κάτι αλλό είπες ότι απενεργοποιήσες την επιλογή με το chassis, έβαλες το jumperaki στην σωστή θέση?

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες τώρα δουλεύει μάλλον βρήκα τη λύση τώρα πως κ γιατι δε ξερω μη ρωτάτε.Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρoν σας κ τις απαντήσεις σας.Ισως να ήταν πρόβλημα jumperακίου :D.Απλά μόλις άλλαξα τη θέση του jumperακίου κ έκανα επανεκινηση δεν έγινε τπτ.Ισως να ήθελε το χρόνου του.

Δημοσ.

Μάλιστα μάλλον βρήκα τι φταίει, αν σου δουλέψει σήμερα και αύριο που θα το έχεις κλέισει δεν ανοιγεί πες το και θα σου πω τι άλλο προτίνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...