ierosylos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Mηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια m/b nForce3/4, s939, agp, ddr, για να στεγασει τον αυτοκρατορικο A64 X2 4400+ ?
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ego exo tin Asus A8V Deluxe me ton idio CPU 4400 X2..eime poli euxaristimenos eine poli stathero M/B kai exei AGP 8X stin opia exo katsei mia 7600GT 256 ..apla de kolonei pouthena.. de ksero an tin vreis eukola giati eine ligo palio m/b ..alla sigoura sto ebay tha tin petyxeis an de vreis ellada. YG. aaa.. tis exo valei 4X512 kingston ram 400aria diladi synolo 2GB ,kai ta douleuei apsoga xoris kanena kolima sta mh opos exoun alla m/b stin klasi tou..me 939 socket
rebel2000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εφόσον θες 939 και AGP πας σε nforce3 (ultra κατά προτίμηση) ή σε VIA K8T800Pro Μπες στα site των asus,msi,gigabyte,dfi κτλ και δες τι μοντέλα έχουν μ'αυτά τα chipset.
ierosylos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Mακρυα απο via!! (via εχω και τωρα και βρηκα το μπελα μου) To θεμα ειναι να μου δωσετε links απο ελληνικα μαγαζια να παω να την παρω αμεσα. Αnemos, αν ολα σου πανε καλα οπως λες, τοτε να το συζητησουμε. Εχουμε ιδια mobo! 4X512 ειχα κι εγω και προσφατα τα αλλαξα με 2Χ1024. 1Τ εχεις ή 2Τ? Πως εξηγεις οτι ακομα και μετα απο fresh win xp install εχω κολληματα? (μη μου πεις γνωστους λογους γιατι δεν ειμαι αρχαριος). Το υλικο μου ειναι καινουργιο. Πηγαινε http://www.pcpitstop.com και κανε το online test σε 2'. Παω στοιχημα οτι θα σου βγαλει "low memory performance" Ξερεις καποιο αλλο τεστ επιδοσεων να συγκρινουμε τα scores μας? Εχεις βαλει τα patches του Α64 Χ2 ?
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 exo kanei upgrade bios sto m/b,tin mnimi tin exo 2T me rythmisi apo bios ,exo valei ta patch tou X2 ,kai genika den exo kanena provlima.. isos eise atyxos apla me to diko sou m/b,isos fteei to PSU sou?
ierosylos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Oχι βεβαια, το psu oπως ειπα ειναι καινουργιο οπως και ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα, τα προβληματα αρχισαν με το που αντικατεστησα τον 3200+ με τον Χ2 4400+. Ειμαι σιγουρος οτι κι εσυ θα εχεις προβληματα αρκει να ξερεις να τα δεις. Το λεει η ιδια η ms εδω: http://support.microsoft.com/?id=896256#appliesto Update bios εκανα κι εγω(1017). Με 4 modules εχεις αναγκαστικα 2Τ. Σου ζητησα να συγκρινουμε τα scores μας σε καποιο test μετρησεων αλλα δε σε βλεπω προθυμο. Τα patches τα εβαλα κι εγω αλλα το Colin MacRae εξακολουθει να δυστροπει... Αν ειναι δυνατον να αγοραζουμε τετοιες ακριβες συσκευες και μετα να σου λενε "βαλε patch για να μην εχεις μειωμενη αποδοση...υπ ευθυνη σου!!" Κατα τα αλλα το thread μου εξακολουθει να ισχυει, αναζητω καποια mobo agp s939 πλην VIA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.