Προς το περιεχόμενο

MP3 Player - United - Μην το επιχειρήσετε!

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο MP3 μοντέλο MP5512 το είχα αγοράσει την άνοιξη του 2005 πριν 1,5 χρόνο δηλαδή και το τελευταίο 6μηνό συχνά μου χάλαγε η επαφή που είχε για το ακουστικό με αποτέλεσμα να μην ακούγονται τα τραγούδια:evil: . Έτσι το πήγαινα σχεδόν μία φορά τον μήνα να μου το φτιάξουν:???: . Αυτό με εκνεύρισε μεν αλλά λέω άντε δεν θα αλλάξω mp3 player ακόμα μιας που το έχω μόνο 1,5 χρόνο.

Και ξαφνικά μια μέρα εκεί που το άνοιξα βλέπω μια κενή οθόνη:( . Λέω άντε με μια επανεκίνηση θα είναι οκ. Το κάνω και τίποτα. Το πάω για φτιάξιμο αλλά αυτήν την φορά δεν φτιαχνόταν! Λόγος? Κόπηκαν οι πλακέτες!:evil:

Το είχα πληρώσει 72? και πήγαν όλα χαμένα:( :evil:

[Χαρακτηριστηκά]

Μνήμη: 256

mp3: 128klbps

MP5512.jpg

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω. Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Κι έχω βαρεθεί στα threads που ρωτάνε για φτηνό/καλό mp3 player, να λένε οι υποψήφιοι αγοραστές "μπα μωρέ, τι ipod, άσε βρήκα αυτό το Χο Τζι Μινχ που τα κάνει όλα και συμφέρει".

Έχω το shuffle ενάμησι χρόνο, και έχει φάει τρελή χρήση, βροχές, πεσίματα (όχι από μπάτσους, στην άσφαλτο), μέχρι και το ultimate gadget test πέρασε αφού το δάνεισα στη γκόμενα και το πήρα λειτουργικό πίσω.

Και δουλεύει όπως την πρώτη μέρα. Και έχει και τον ποιοτικότερο ήχο από όλα όσα έχει βγάλει η Apple.

Και όλα αυτά, με τι; 30 Ευρώ παραπάνω από ένα united ή ότι άλλο.

Δημοσ.
μέχρι και το ultimate gadget test πέρασε αφού το δάνεισα στη γκόμενα και το πήρα λειτουργικό πίσω.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
...μέχρι και το ultimate gadget test πέρασε αφού το δάνεισα στη γκόμενα και το πήρα λειτουργικό πίσω.

ROFL.gif

Κορυφαίο! Ολόσωστος!

Δημοσ.

Εγώ ακούω United και αλλάζω πεζοδρόμιο. Δεν είχα mp3 player αλλά DVD/DivX player (δε θυμάμαι τώρα το μοντέλο) και ευτυχώς δεν το είχα αγοράσει αλλά ήταν δώρο. Μετά το δίμηνο η κεφαλή διάβαζε δισκάκια μόνο όταν είχε διάθεση. Να κάνω full browse σε ένα νορμάλ κινηματογραφικό DVD (σκηνές, extras κλπ) ήταν κάτι αδιανόητο με το εν λόγω player, άσε που συνήθως μου έβγαινε η πίστη απλά να δω την ταινία. Οπότε έφαγε φούντο από το μπαλκόνι και πήρα ένα ωραίο Pioneer με το οποίο έχω βρει την υγειά μου. Τα δύο διδάγματα από όλη την ιστορία:

1) Ποτέ μη δίνετε λεφτά για οποιαδήποτε συσκευή γράφει πάνω "United"

2) Πάντα κοιτάζετε τι υπάρχει κάτω από το μπαλκόνι πριν πετάξετε το DVD player σας.

Δημοσ.
Εγώ ακούω United και αλλάζω πεζοδρόμιο. Δεν είχα mp3 player αλλά DVD/DivX player (δε θυμάμαι τώρα το μοντέλο) και ευτυχώς δεν το είχα αγοράσει αλλά ήταν δώρο. Μετά το δίμηνο η κεφαλή διάβαζε δισκάκια μόνο όταν είχε διάθεση. Να κάνω full browse σε ένα νορμάλ κινηματογραφικό DVD (σκηνές, extras κλπ) ήταν κάτι αδιανόητο με το εν λόγω player, άσε που συνήθως μου έβγαινε η πίστη απλά να δω την ταινία. Οπότε έφαγε φούντο από το μπαλκόνι και πήρα ένα ωραίο Pioneer με το οποίο έχω βρει την υγειά μου. Τα δύο διδάγματα από όλη την ιστορία:

1) Ποτέ μη δίνετε λεφτά για οποιαδήποτε συσκευή γράφει πάνω "United"

2) Πάντα κοιτάζετε τι υπάρχει κάτω από το μπαλκόνι πριν πετάξετε το DVD player σας.

mia apo ta idia

to dvx 4070 eixa.

den epexe pote swsta panta kolage sthn mesh ths tainias.se elaxisto xrono xalase kai den diavaze tipota.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

lol:mrgreen: :mrgreen: Ξέρετε που έχει αντιπροσωπεία η united στη Θεσσαλονίκη? Και θα με συμβουλεύαται να το πάω για φτιάξιμο ή να πάρω ένα i-pod?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...