Προς το περιεχόμενο

Psp

tornado21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω θέλω να αγοράσω το PSP σήμερα.Και είμαι τελειώς ασχετος από αυτά.Θέλω να ρωτήσω λοιπόν το εξής,

1.Το firmware που λέει τι είναι???Και σε τι διαφέρει

2.Καλά με τα iso παιχνίδια κάποια άκρη πιστεύω θα βρω, με τις ταινίες όμως που θέλω να βλέπω τι παίζει??πρέπει να έχη μεγάλη μνημη και να τις παιρνάω εκεί ή μπορώ να τα γραφω σε δισκάκια

Please κπ help

Δημοσ.

Να'σαι καλα ρε φιλαρακι,Έχω ξεκινήσει από το πρώτο που αναφέρεις κάτι ψιλό καταλαβα.Κατι άκουσα ότι η SONY θα βγάλει ένα εξάρτημα και θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν navigator.Ισχυει??

Επίσης τι χωριτικότητας πρέπει να αγοράσω για μνημη?

Δημοσ.

minimum 2GB για να μπορείς να είσαι άρχοντας.

Τα μεγαλύτερα σε size παιχνίδια είναι στα 1,7-1,8 κάτι τύπου Tekken, Splinter Cell, Syphon Filter...

Δημοσ.
Κατι άκουσα ότι η SONY θα βγάλει ένα εξάρτημα και θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν navigator.Ισχυει??

Ναι ισχυει, απο τον καινουριο χρονο θα κυκλοφορησει μαζι με μια camera 1.3megapixels της sony ειδικα για το psp.

Η τιμη τους θα ειναι σχετικα χαμηλη, καπου στα 50Euro, αν και το software για το navigator θα ειναι μαλλον τσιμπημενο..

Επίσης τι χωριτικότητας πρέπει να αγοράσω για μνημη?

Οπως λεει και ο Freddie τα καινουρια games οπως και αυτα με την μεγαλυτερη ζητηση, ειναι πανω απο 1GB..οποτε με 2 θα εισαι αρχοντας.

Εγω εχω 1GB και ειμαι μια χαρα για την ωρα, με πολλα games και πολλες Homebrew εφαρμογες, αλλα μαλλον η 2GB ειναι μονοδρομος. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...