nukem111 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Πρόσφατα απόκτησα το "περιβόητο" Lightscribe DVD-RW της LG από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Επί 2 μήνες λειτουργούσε άψογα. Μέχρι προχθές που άρχισε τα στραβά... Μόλις έβαζα το Nero Express 7 να γράψει data σε DVD, μου πέταγε έξω το DVD και μου έλεγε ότι δεν είναι άδειος δίσκος... Δοκίμασα με 25-30 άλλα DVD-RW της TDK που έχω, αλλά τα ίδια. Δοκίμασα με Sony, Verbatim, τίποτα. Δοκίμασα με -R, με +R, πάλι τίποτα. Το δοκίμασα σε άλλα PC...σε άλλα λειτουργικά...τζίφος. Του έκανα firmware update και πάλι τίποτα... Είμαι σε απόγνωση...PLEASE ΧΕΛΠ!!! Μήπως είναι καιρός να χρησιποιήσω την εγγύησή του?
Stratos2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εγγυηση....?????? Επρεπε να την εχεις χρησιμοποιησεις πριν καν μπεις σε τοσο μεγαλο "μπελά"....δοκιμων
blackstar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μήπως είναι καιρός να χρησιποιήσω την εγγύησή του? Antikatastasi amesos.
nukem111 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Περίμενα κάποια πρόταση για hardwarikές αλλαγές και επεμβάσεις... Τέλος πάντων Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αύριο κιόλας θα το πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ.
blackstar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 afoy to dokimases se alo pc, einai 99% sigoyro oti ftaih to hardware, pantos an 8es na pe3is (kai exeis xrono kai ore3i) mporeis na dokimasi na ala3is ths kalodiotainies, pola lg exoyn problimata me ths kalodiotainies.
nukem111 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 afoy to dokimases se alo pc, einai 99% sigoyro oti ftaih to hardware, pantos an 8es na pe3is (kai exeis xrono kai ore3i) mporeis na dokimasi na ala3is ths kalodiotainies, pola lg exoyn problimata me ths kalodiotainies. Ευχαριστώ blackstar, αλλά ήταν από τις πρώτες μου προσπάθειες. Τελικά το πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου το αντικατέστησαν μέσα σε 6 ώρες. Σφάλμα υλικού μου είπαν. Αν μου ξαναγίνει καμιά στραβή στο νέο LG, ούτε ηλεκτρική της LG δεν θα ξαναπάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.