cool_alex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πολύ καλός φαίνεται. Πιστεύω αξίζει για τα λεφτά του, αν και Acer...
NeOSL Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 cool_alex .... asus a6je grafei ... ASUS .. oxi ACER . jim22479 ... apo ena grigoro googlarisma , prwti selida apotelesmatos , mou evgale aytin edw : http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=9860 piga , kai eida 2 kala ! . no.1 2 xronia eggyhsh . no.2 2 xronia eggyhsh FREE PICK-UP & RETURN den to sizitw ! emena me kerdise ayto pantws . an kaigesai na to agoraseis , NAI agorase to .. perimene omws ligo , mexri ta Xristougenna .. wste na pesoun oi times ki allo .. logo prosforwn , olo kai kati 8a kerdiseis .
doom1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Οποιος θέλει να πάρει Ασους και βρίσκεται Θρακη(Αλεξανδρουπολη,Κομοτηνη,Ξανθη )ή και πιο μακρια μπορεί να με στειλει μηνυμα να του υποδειξω ένα κατάστημα με πάρα πολύ καλες τιμες και μπορεί να σας το δώσει και χωρις ΦΠΑ με απίστευτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη Άγόρασα τον F3JC tτην τελευταια σειρα με 1100 Ε Οταν αλλού είχε 1300. Αν είχα περισσότερα λεφτα θα αγοραζα το πιο μεγαλο μοντέλο σαν αυτόν του λινκ με 1250 Ε
louben Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 doom sorry αλλα χωρις φπα πως γινεται?Και αν γινεται εγγυηση παιζει?
doom1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εγω το πηρα χωρις ΦΠΑ γιατι τους ξερω αλλά και αν κάποιος άλλος ενδιαφερεται και παει συστημενος μπορει να το παρει χωρις ΦΠΑ.Απο εγγύηση έχω κανονικα.Σε κάποιο άλλο προιν που χρειάστηκε αλλάγη τους το πηγα και μου το άλλαξαν Αυτό είναι το προτερημα των μικρων εταιρειων που σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο σε αντίθεση με τις αλυσίδες καταστημάτων που κοιτάνε μόνο την τσέπη σου Εγω τους εμπιστευτηκα και δεν έχασα αλλά δεν παροτρυνω κανέναν να αγοράσει χωρις ΦΠΑ.Αν θέλεις το συμφωνεις με τον πωλητη και αγοράζεις με ή χωρις ΦΠΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.