Προς το περιεχόμενο

Asus A6je

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cool_alex .... asus a6je grafei ... ASUS .. oxi ACER . :)

jim22479 ... apo ena grigoro googlarisma , prwti selida apotelesmatos , mou evgale aytin edw : http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=9860

piga , kai eida 2 kala ! .

no.1 2 xronia eggyhsh .

no.2 2 xronia eggyhsh FREE PICK-UP & RETURN

den to sizitw ! emena me kerdise ayto pantws .

an kaigesai na to agoraseis , NAI agorase to .. perimene omws ligo , mexri ta Xristougenna .. wste na pesoun oi times ki allo .. logo prosforwn , olo kai kati 8a kerdiseis .

Δημοσ.

Οποιος θέλει να πάρει Ασους και βρίσκεται Θρακη(Αλεξανδρουπολη,Κομοτηνη,Ξανθη )ή και πιο μακρια μπορεί να με στειλει μηνυμα να του υποδειξω ένα κατάστημα με πάρα πολύ καλες τιμες και μπορεί να σας το δώσει και χωρις ΦΠΑ με απίστευτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη

Άγόρασα τον F3JC tτην τελευταια σειρα με 1100 Ε Οταν αλλού είχε 1300.

Αν είχα περισσότερα λεφτα θα αγοραζα το πιο μεγαλο μοντέλο σαν αυτόν του λινκ με 1250 Ε

Δημοσ.

Εγω το πηρα χωρις ΦΠΑ γιατι τους ξερω αλλά και αν κάποιος άλλος ενδιαφερεται και παει συστημενος μπορει να το παρει χωρις ΦΠΑ.Απο εγγύηση έχω κανονικα.Σε κάποιο άλλο προιν που χρειάστηκε αλλάγη τους το πηγα και μου το άλλαξαν

Αυτό είναι το προτερημα των μικρων εταιρειων που σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο σε αντίθεση με τις αλυσίδες καταστημάτων που κοιτάνε μόνο την τσέπη σου

Εγω τους εμπιστευτηκα και δεν έχασα αλλά δεν παροτρυνω κανέναν να αγοράσει χωρις ΦΠΑ.Αν θέλεις το συμφωνεις με τον πωλητη και αγοράζεις με ή χωρις ΦΠΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...