scordp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 αν εχει καποιος η ξερει που θα βρω driver για καλωδιο usb σε serial 9PIN
shoco Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 steile to mail sou giati de me ftanei to size gia upload
scordp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ειμαι οκ με τους driver εχω προβλημα με τη θυρα
hydrogen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 πολυ προβληματικα αυτα τα καλωδια. Ηθελα να συνδεσω calculator και δεν μπορουσε να το βρει. Δεν εχουν συμβατοτητα με ολες τις serial συσκευες.
Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ ένα που πήρα έπαιξε κανονικά με τους Drivers που είχε στη συσκευασία του. Επειδή το έχω στο φορητό, αν θέλεις πες μου να το φέρω το Σάββατο και να σου ανεβάσω κάπου τους Drivers. Αν είναι ίδιο θα παίξει.
scordp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 καποια ρυθμηση με τη πορτα πρεπει να κανω δεν ξερω βαζω τους νραιβερς απο το cd του καλωδιου βαζω το καλωδιο και μου λενε τα xp αγνωστη συσκευη θελω βασικα να συνδεσω το λαπτοπ που εχει μονο usb με ton δορυφορικο δεκτη που εχει serial232 μπορει να με οδηγησει καποιος απο την αρχη?
Highlander Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Αν δεν αναγνωριστεί σωστά το καλώδιο/adaptor δεν πρόκειτε να σου δουλέψει. Εκεί που λέει άγνωστη συσκευή πήγες με δεξί κλικ Update Drivers ; Αν όχι κάνε το και πες του να ψάξει από το CD. Αν δεν δει το καλώδιο σαν COM .. δεν κάνεις κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.