mpregos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια εχω ενα συστημα Π4 3.0 Ghz με την παραπάνω κάρτα.εκεί πού είχα κάνει install τους drivers ,χωρις βεβαια 3d enable,μια χαρα.....ολά καλά .....κάποια στιγμή έκανα βλακεία κ έκανα ενα format όλο το σκληρό γιατι ειναι dual boot me XP pro,και προσπαθώ να βάλω τους drivers αλλα μού λέει : 1)creating directory fglrx ........ ....... ....... ....... ...... κατι άλλο οτι looks good Χfree:<<<<keno>>>> κ μετα deleting directory fglrx (μεσες ακρες) και...τελος!!!!!giok drivers. και ποιο ειναι το θέμα τώρα,οτι τώρα έχω καλή ανάλυση,1280χ1024 με 75 νομιζω αλλά οταν ανοίγω το xine για dvd λίγο το μετακίνω το παράθυρο κ σερνεται,και γενικά σέρνεται οταν παίζει dvd.....λογικά φταίει το οτι ι καρτα ειναι vesa.... λυσεις plzzzzz!!!!!!!!!
mpregos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 παιδια το πρόβλημα λύθηκε...... αυριο θα ποστάρω το λινκ από το site με τις οδηγίες , το οποίο ισχύει νομίζω για τις πιο πολλές κάρτεσ ατι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.