Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@epp67

Ο μηχανολόγος που κάνει την μελέτη βγάζει και τα χιλιοστά που αναλογούν σε κάθε διαμέρισμα για θέρμανση. (Πινακας Κατανομής Δαπανών Κεντρικής Θέρμανσης)

Αυτός δίπλα που λες ότι έχει 6 σώματα χοντρικά πρέπει να πληρώνει τα διπλά από σένα …εκτός του παγίου βέβαια.

Αλλά υπάρχει και κανονισμός πολυκατ.(μήπως εκεί λέει αλλά , αλλά και πάλι δεν νομίζω), πάντως βρες έναν μηχανικό και ψάξτο. (αν αποφασίσεις να κινηθείς νομικά … αν μάθεις ότι σε κλέβουν τι θα κάνεις?)

@eliask

Λογικό είναι να έχεις τόσες πολλές ώρες…αφού έχεις συνέχεια αναμμένο το καλοριφέρ.

Όταν λείπεις κλείστο…μετά τις 6:00 που γυρνάς σπίτι on/off διακόπτη στους 22C ..τώρα κρύο δεν κάνει για να θες να διατηρείς όλη μέρα σταθερή θερμ. επίσης όση ώρα το καις και είσαι μέσα ζεσταίνεσαι επιπλέον και από την θερμική ακτινοβολία…(αν επιστρέψεις πχ στις 6:00 η θερμ είναι 20 και το καλοριφέρ έχει κλείσει από τις 5:30 , θα κρυώνεις, ενώ αν το ανάψεις μόλις μπεις και η θερμ είναι 19 δε θα έχεις πρόβλημα ;) )

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@epp67

Ο μηχανολόγος που κάνει την μελέτη βγάζει και τα χιλιοστά που αναλογούν σε κάθε διαμέρισμα για θέρμανση. (Πινακας Κατανομής Δαπανών Κεντρικής Θέρμανσης)

Αυτός δίπλα που λες ότι έχει 6 σώματα χοντρικά πρέπει να πληρώνει τα διπλά από σένα …εκτός του παγίου βέβαια.

Αλλά υπάρχει και κανονισμός πολυκατ.(μήπως εκεί λέει αλλά , αλλά και πάλι δεν νομίζω), πάντως βρες έναν μηχανικό και ψάξτο. (αν αποφασίσεις να κινηθείς νομικά … αν μάθεις ότι σε κλέβουν τι θα κάνεις?)

Κανονισμός κάπου πρέπει να υπάρχει. Η διαχειρήστρια(και ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας) μου είπε ότι έτσι βγάζουν το πετρέλαιο για χρόνια τώρα(Πετρέλαιο σε ευρώ/συνολικές ώρες = χ ευρώ ανα ώρα = ίδια χρέωση ώρας για όλους).

Δεν είναι το θέμα αν με κλέβει γιατί κλέβει και τον εαυτό της. 100τμ, 6ος, 140 ώρες, 450ε!!!!

Το θέμα είναι, αν εγώ πληρώνω αυτά που αναλογούν(με τους τύπους, πάγιο, χιλιοστά, απώλειες = κανονικά όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος) μπορεί να μου κλείσει το πετρέλαιο????

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.
Κανονισμός κάπου πρέπει να υπάρχει. Η διαχειρήστρια(και ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας) μου είπε ότι έτσι βγάζουν το πετρέλαιο για χρόνια τώρα(Πετρέλαιο σε ευρώ/συνολικές ώρες = χ ευρώ ανα ώρα = ίδια χρέωση ώρας για όλους).

Δεν είναι το θέμα αν με κλέβει γιατί κλέβει και τον εαυτό της. 100τμ, 6ος, 140 ώρες, 450ε!!!!

Το θέμα είναι, αν εγώ πληρώνω αυτά που αναλογούν(με τους τύπους, πάγιο, χιλιοστά, απώλειες = κανονικά όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος) μπορεί να μου κλείσει το πετρέλαιο????

Σε ευχαριστώ!

Ξέρεις όμως πόσα θα πλήρωνε αν ήταν σύμφωνα με τις θερμίδες???

Λογικά αυτήν, 6 ος όροφος 100 μέτρα θα καταναλώνει διπλάσιες θερμίδες (στο περίπου ε) ανά ώρα σε σχέση με σένα.

Συνεπώς η ''ώρα'' αυτού του διαμερίσματος δεν κοστίζει 2.9 Ε αλλά παραπάνω, ενώ η δική σου λιγότερο.

Με τα ισόποσα αδικούνται τα μικρά και ευνοούνται τα μεγάλα και βορινά διαμερίσματα και φυσικά αυτά του 6 ου…ειδικά αν είναι κ οροφοδιαμέρισμα.

Δημοσ.
Ξέρεις όμως πόσα θα πλήρωνε αν ήταν σύμφωνα με τις θερμίδες???

Δεν ξέρω πόσο θα πλήρωνε γιατί δεν μου δίνει καταστατικό αλλά ουτε τη μελέτη του μηχανολόγου...

Αλλα Μπορει να μου κόψει το πετρέλαιο αν εγώ την πληρώνω με βάση αυτά που προβλέπει ο νόμος(αφού δεν αναφέρεται στο καταστατικό)

Κατά τα άλλα, μπορεί να έχεις και δίκιο, οτι θα πληρώνει πιο ακριβά αλλά δεν το ξέρω ακόμα...

Δημοσ.

κατσε ρε συ …γιατί να κάνεις του κεφαλιού σου?

Γιατί δεν το ψάχνεις και αν σιγουρευτείς ότι σε αδικούν τότε να απαιτήσεις τα νόμιμα. Όμορφα κ ωραία

Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι πρέπει να πληρώνεις τόσα.

Αυτός που βγάζει τα κοινόχρηστα παίρνει και τον πίνακα δαπανών του μηχανολόγου φαντάζομαι και σύμφωνα κάνει κ τους υπολογισμούς.

Απαίτησέ το αυτό να δούμε τι θα σου πουν.

Αν όχι τότε κινήσου αλλιώς...εντάξει μη πας σε μηχανικό γιατί κ αυτός λεφτά θέλει να σου πάρει, αλλά συμβουλέψου φίλους γνωστούς , δικηγόρο ή ρώτα τον μηχανολόγο.

Πάντως αν δεν πληρώσεις τα κοινόχρηστα θα είναι καλό? Δε ξέρω

Μια ερώτηση πάντως σε μηχανικό πρώτα ,δεν κοστίζει τπτ

Δημοσ.
κατσε ρε συ …γιατί να κάνεις του κεφαλιού σου?

Γιατί δεν το ψάχνεις και αν σιγουρευτείς ότι σε αδικούν τότε να απαιτήσεις τα νόμιμα. Όμορφα κ ωραία ...

Πάντως αν δεν πληρώσεις τα κοινόχρηστα θα είναι καλό? Δε ξέρω

Μια ερώτηση πάντως σε μηχανικό πρώτα ,δεν κοστίζει τπτ

Μισό λεπτό γιατί νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση.

Να εξηγήσω πώς βγάζει τα κοινόχρηστα τα τελευταία 10 χρόνια.

Έστω ότι πληρώσαμε 1000ε σε πετρέλαιο και κάψαμε 300ώρες. Τότε βγάζει 1000/300 = 3,33ε/ώρα. Το ποσό αυτό το πολλαπλασιάζει με τις ώρες κάθε διαμερίσματος, ανεξαρτήτως τετραγωνικών, ορόφου, σωμάτων κλπ.

Αυτόν τον τρόπο δεν θεωρώ σωστό και δε συμφωνώ να πληρώσω τα 95ε που μου ζητάει για 30 ώρες.

Δεν είπα ότι δε θα πληρώσω. Της ζήτησα να μου δώσει τα στοιχεία από τον μηχανολόγο και έβγαλε φωτιές...Φώναζε και μου είπε ότι δεν θέλει τα λεφτά μου και θα μου κόψει τη θέρμανση αν έχω παράπονο.

Εγώ θέλω να πληρώσω, αλλά αυτά που μου αναλογούν όπως γίνεται σε τόσες πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση. Η τύπισσα δεν θέλει κανείς να πληρώνει πάγιο γιατί έχει αναμένο το καλοριφέρ από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Μάιο!Όσο καίει ο καθένας, θα πληρώνει (έχει 3 διαμερίσματα δικά της ανοικιαστα στην πολυκατοικία). Το θέμα είναι όμως να γίνεται ο καταμερισμός δίκαια. Δεν γίνεται να πληρώνω το ίδιο εγώ στα 60τμ με τον διπλανό μου που έχει 115.

Ελπίζω να τα είπα καλύτερα τώρα...Καμία πρόταση?

Τονίζω ότι θέλω να πληρώσω, αλλά ότι μου αντιστοιχεί...Να είναι τυπικοί μαζί μου, για να είμαι και εγώ...

Δημοσ.

Φίλε έχω καταλάβει πως βγάζει τα κοινόχρηστα, καμία παρεξήγηση , και επιμένω σ αυτά που είπα.

Καταρχήν ποια είναι αυτήν που θα σου κόψει την θέρμανση.

Για να καταλάβω , είναι διαχειρίστρια 10 χρόνια ? Έχει και 3 διαμερίσματα ανοίκιαστα? Αυτήν η οικοπεδούχος πρέπει να ήταν ή κατασκευαστής της πολυκατοικίας.

Κανονικά τα 3 διαμερίσματα που έχει κλειστά πρέπει να πληρώνουν και αυτά πάγιο για θέρμανση διότι ζεσταίνονται από τις σωληνώσεις.

Εσύ στο ενοίκιο μένεις? Πόσο καιρό είσαι εκεί?

Τα κοινοχρηστα πως βγαίνουν…στο υπόγειο υπάρχουν οι ωρομετρητές, παίρνει η διαχειρίστρια τις ώρες και τις δίνει σ αυτόν που βγάζει τα κοινόχρηστα….αυτός σύμφωνα με τον πίνακα που σου είπα, τα λεφτά που δώσατε για πετρέλαιο και τις ώρες βγάζει το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα . Και φαίνεται αυτό στο ειδοποιητήριο μαζί με τα άλλα κοιν. καθαρίστρια, ρεύμα κτλ Έτσι δεν το κάνετε?

Εσύ τι θα κάνεις ?… θα κάνεις τους δικούς υπολογισμούς και θα πεις α σε μένα αντιστοιχούν τόσα αρα σου δίνω τόσα και τα άλλα βάλτα εσύ…κουλό δεν είναι? Ασε που μπορεί μετα να κινηθεί νομικά εναντίον σου ότι δεν τις πληρώνεις τα κοινόχρηστα. Γιατί δεν πας ρωτάς έναν δικηγόρο και ίσως διεκδικήσεις και αυτά που σου έπαιρνε τόσα χρόνια (ρώτα εδώ τον paredwse …τζάμπα είναι :P) Πάντως ρε συ 2.9 Ε κατά μέσο όρο η ώρα πολλά δεν είναι ? Εδώ στα 125 μέτρα, 2 τελευταίους ορόφους, με 11 σώματα, τα 3 4στυλα, με 30 - 32 φέτες το 1 από αυτά και δεν πληρώνεις τόσα την ώρα…αν είναι δυνατόν.

Την θέρμανση δεν μπορεί να στην κόψει…η μόνη πρόσβαση που έχει είναι στο κουτί που υπάρχει στο διάδρομο κάθε ορόφου στην κεντρική στήλη…μπορεί να σου κλείσει τις τάπες…, μ@λακία αν το κάνει…πας εσύ μετά και τις ανοίγεις, τι…, τις κουμπάρες θα παίξετε? Πάντως αν δεις καμιά μέρα παγωμένα τα σώματα εχε υπόψη σου ότι με ένα κλειδί άλεν ξεβιδώνουν.

Ψαξτο φίλε και ενημέρωσε …

Δημοσ.
Φίλε έχω καταλάβει πως βγάζει τα κοινόχρηστα, καμία παρεξήγηση , και επιμένω σ αυτά που είπα.

Καταρχήν ποια είναι αυτήν που θα σου κόψει την θέρμανση.

Για να καταλάβω , είναι διαχειρίστρια 10 χρόνια ? Έχει και 3 διαμερίσματα ανοίκιαστα? Αυτήν η οικοπεδούχος πρέπει να ήταν ή κατασκευαστής της πολυκατοικίας.

Η διαχειρίστρια είναι η ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας. Έχει δικά της τα 12 από τα 13 διαμερίσματα.

Κανονικά τα 3 διαμερίσματα που έχει κλειστά πρέπει να πληρώνουν και αυτά πάγιο για θέρμανση διότι ζεσταίνονται από τις σωληνώσεις.

Ισχυρίζεται ότι όλα τα χρόνια κανείς δεν πληρώνει πάγιο και πληρώνει ότι του αναλογεί(αναλογικά, όχι βάση χιλιοστών)

Εσύ στο ενοίκιο μένεις? Πόσο καιρό είσαι εκεί?

Μόλις έκλεισα μήνα. Μου είχε κάνει ήδη μ@λ@κ** στην αρχή αφού άλλα είχαμε συμφωνήσει στο ενοίκιο και άλλα μου έβαλε στο συμβόλαιο(μεγάλη ιστορία, δε θέλω να τη συζητήσω...)

Τα κοινοχρηστα πως βγαίνουν…στο υπόγειο υπάρχουν οι ωρομετρητές, παίρνει η διαχειρίστρια τις ώρες και τις δίνει σ αυτόν που βγάζει τα κοινόχρηστα….αυτός σύμφωνα με τον πίνακα που σου είπα..

Όλα τα υπόλοιπα εκτός από το πετρέλαιο, πάει βάση των χιλιοστών του κάθε διαμερίσματος(από τον πίνακα). Το πετρέλαιο, επείδη δεν θέλει κανείς να πληρώνει πάγιο διότι θέλει καλοριφέρ μέχρι τον ΜΑΗ, το βγάζει ανεξαρτήτως χιλιοστών. Μετράει πόσες ώρες έκαψε ο καθένας, από τη διαίρεση βγάζη το ποσό/ώρα και το μοιράζει στα διαμερίσματα αναλογικά. Χωρίς να λάβει υπόψην της τα χιλιοστά, θερμικές απώλειες και ότι άλλο έχει υπολογίσει ο μηχανολόγος.

Τα κοινόχρηστα δεν τοιχοκολλούνται για να μην λερώσει τους τοίχους της. Αν θέλει να τα δει κανείς παει στο διαμέρισμά της.

Εσύ τι θα κάνεις ?… θα κάνεις τους δικούς υπολογισμούς και θα πεις α σε μένα αντιστοιχούν τόσα αρα σου δίνω τόσα και τα άλλα βάλτα εσύ…κουλό δεν είναι? Ασε που μπορεί μετα να κινηθεί νομικά εναντίον σου ότι δεν τις πληρώνεις τα κοινόχρηστα.

Της ζήτησα να μου δώσει το καταστατικό να το δω, για να δω τι αναφέρει για τη θέρμανση. Της ζήτησα τη μελέτη του μηχανηκού και δεν μπορούσε να τη βρει. Ρώτησε λέει τον μηχανηκό και της είπε ότι ειναι σωστός ο τρόπος αυτός(μ#$%%$^ες).

Πάντως ρε συ 2.9 Ε κατά μέσο όρο η ώρα πολλά δεν είναι ? Εδώ στα 125 μέτρα, 2 τελευταίους ορόφους, με 11 σώματα, τα 3 4στυλα, με 30 - 32 φέτες το 1 από αυτά και δεν πληρώνεις τόσα την ώρα…αν είναι δυνατόν.

Την θέρμανση δεν μπορεί να στην κόψει…η μόνη πρόσβαση που έχει είναι στο κουτί που υπάρχει στο διάδρομο κάθε ορόφου στην κεντρική στήλη…μπορεί να σου κλείσει τις τάπες…, μ@λακία αν το κάνει…πας εσύ μετά και τις ανοίγεις, τι…, τις κουμπάρες θα παίξετε? Πάντως αν δεις καμιά μέρα παγωμένα τα σώματα εχε υπόψη σου ότι με ένα κλειδί άλεν ξεβιδώνουν.

Ψαξτο φίλε και ενημέρωσε …

Αυτό λέω και εγώ. Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου(και είναι και διαχειριστές) το 5άρι που υπάρχει στον 4ο(υπάρχει και 5ος) με κεντρική θέρμανση και 160 ώρες περίπου τον φλεβάρη, πλήρωσε 150 το πετρέλαιο. Και η δικιά μου(διαχειρίστρια) στον 6ο, οροφοδιαμέρισμα και από πάνω ταράτσα, για 144 ώρες πλήρωσε 470!!!! Έλεος δηλαδή.

Ο δικηγόρος είναι το τελευταίο που θα κάνω. Δεν είναι θέμα τσιγγουνιάς τα 95ε αλλά θέμα κοροιδίας. Υποτείθεται ότι βάζεις αυτόνομη για οικονομία, όχι για να σε πιάνουν κότσο...Με air-condition 10 ώρες τη μέρα(τόσο είμαι σπίτι) θα πλήρωνα λιγότερο!!!

Αν έχει κανείς καμιά άποψη ας μου την πεί. Μήπως είμαι παράλογος τελικά...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι ο τρόπος που μοιράζονται τα έξοδα θέρμανσης είναι παντελώς λάθος. Κανονικά η κατανομή γίνεται με βάση αφενός τον πίνακα του μηχανικού (που λαμβάνει υπόψη τα μέτρα, τον όροφο, τον προσανατολισμό κλπ κλπ κάθε διαμερίσματος), και αφετέρου την ωρομέτρηση. Υπάρχει και ένα πάγιο 20 ως 30 % του πετρελαίου, που κατανέμεται ανεξάρτητα από την ωρομέτρηση. Δηλαδή ένα διαμέρισμα με 0 ώρες στον μετρητή του (πχ ξενοίκιαστο) πληρώνει για πετρέλαιο.

Οπότε η κυρία σαφώς και βολεύεται, καθώς δεν πληρώνει μια για τα όποια ξενοίκιαστα διαμερίσματά της.

Από την άλλη, κλέβει και τον εαυτό της. Δηλαδή, αν αυτή καίει ως τον Μάιο, ενώ εσύ όχι, αυτή θα πληρώνει, ενώ εσύ όχι... Και επιπλέον, οι συντελεστές είναι ευνοϊκοι για τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου, καθώς υπολογίζουν τις απώλειες από την ταράτσα, καθώς και το ότι ο τελευταίος ζεσταίνει τον από κάτω του, ενώ ό ίδιος δεν ζεσταίνεται από κανέναν. Χοντρικά, χωρίς να είμαι και σίγουρος, νομίζω πως και αυτή πληρώνει παραπάνω από ότι θα πλήρωνε κανονικά. Εκτός κι αν έχει πολλά ξενοίκιαστα, οπότε γλιτώνει από τα πάγιά τους.

Νομίζω πως τελικά οι πιό κερδισμένοι είναι τα μεγάλα διαμερίσματα των μεσαίων ορόφων. Πληρώνουν την ώρα πολύ φτηνά. Εσένα, με το μικρό διαμέρισμα, μάλον σου βγαίνει πιό ακριβά από ότι θα έπρεπε.

Πάντως αυτά θα πρέπει να αναγράφονται στο καταστατικό. Δηλαδή με ποιόν τρόπο κατανέμονται τα κοινόχρηστα. Αν το καταστατικό λέει αυτό, αυτό είναι ο νόμος. Αν πάλι δεν λέει τίποτα (πολύ πιθανόν, καθώς σαν ιδιοκτήτρια το καταστατικό το έφτιαξε μόνη της) δεν ξέρω αν προβλέπεται τίποτα από τον νόμο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άκρη θα βγει δικαστικά, αλλά πολύς μπελάς. Και δεν πολυλέει να είσαι στα δικαστήρια με την νοικοκυρά σου. Αν ήταν ιδιοκτησία σου, ίσως άξιζε.

Ρίξε και μια ματιά εδώ. Ίσως σε βοηθήσει.

Α, και την θέρμανση δεν μπορεί να σου την κόψει κανένας. Ακόμα κι αν δεν πληρώνεις. δεν ξέρω γιατί ισχύει αυτό (γιατί αν δεν πληρώσω δεη μου κόβουν το ρεύμα, ενώ αν δεν πληρώσω πετρέλαιο δεν μου κάνουν τίποτα), αλλά πρόσφατα που είχαμε πρόβλημα με έναν μαλάκα στην οικοδομή που δεν πλήρωνε, και θέλαμε να του κόψουμε την θέρμανση τουλάχιστον να μην πληρώνουμε εμείς γι αυτόν, μας είπαν ότι δεν μπορούμε.

Δημοσ.

Ρε φίλε αυτό έτσι όπως μας το περιγράφεις είναι χούντα.

Έχει όλη την πολυκατοικία δική της και σας κάνει ότι θέλει.

Οι άλλοι ένοικοι τι λένε?

Να υποθέσω ότι το διαμέρισμα που δεν είναι δικό της είναι αυτό των 115 μ δίπλα σου?

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως έχει τόσα διαμερίσματα στην κατοχή της. Γεροντοκόρη είναι? :-D Περίεργα πράγματαααα.

Πάντως για να σου κόψει την θέρμανση σου εξήγησα…εκεί στο κουτί είναι και η ηλεκτροβάνα αλλά δύσκολο να την πειράξει…τι να την κάνει?

edit:

Από την στιγμή που δεν αναρτά πουθενά τα κοινόχρηστα πάει να πει ότι μπορεί να σας κλέβει. Ειδοποιητήριο, απόδειξη, μηχανογραφημένη ανάλυση εξόδων και ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε διαμέρισμα, δεν σας δίνει?

Τους ωρομετρητές τους ελέγχετε?

Πολλά τα 2,9 Ε / ώρα … αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε εσείς την δική της θέρμανση και τα 470 Ε που λέει ότι πλήρωσε είναι αμφίβολα.

Απλώς για να καλύψει τα δικά της έξοδα της θέρμανσης, φουσκώνει όλους τους λογαριασμούς δίχως να φαίνεται ότι αυτήν δεν πληρώνει πολλά, αλλά στην ουσία το πόσα πληρώνει κανείς δεν ξέρει …ποιος το ελέγχει?

Από την στιγμή που σε έκανε λαμογιά με το νοίκι αξίζει να επιμείνεις (γνώμη μου)…κανονικά εσύ θα πλήρωνες 10 -15 ευρώ για θέρμανση, μέχρι τα 95…80 Ε /μήνα φιλαράκι δε τα βρίσκεις στο δρόμο

Δημοσ.

Χούντα...σωστή έκφραση. Τα κοινόχρηστα βγαίνουν μηχανογραφημένα, τα είδα. Κλέβει και τον εαυτό της. Οι άλλοι ένοικοι δεν ξέρω τι κάνουν. Μάλλον την έχουν καταλάβει ή κάνουν την πάπια. Εγώ θα απαιτήσω να δω το καταστατηκό και τη μελέτη του μηχανολόγου..Το πολύ πολύ να με διώξει. Φαντάζομαι ότι μπορώ να βρω και αλλού 60τμ διαμέρισμα με 450!

θα σας ενημερώσω πάντως για το πώς θα εξελιχθεί.

Αν πάντως έχετε καμιά ιδέα, είναι καλοδεχούμενη.

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας και την συμπαράσταση. Το πολύ πολύ να σας πω και τη διεύθυνση να έρθετε να με δείτε την ώρα που θα τη δέρνω..

Παρεπιπτώντως... Ναι, είναι γεροντοκόρη.50άρα που μένει με τη μάνα της. Έχασε τον πατέρα της στα 101 άρα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν βγάζω άκρη και με τον μηχανικό της πολυκατοικίας...Πρέπει να έχει 90αρίσει και αυτός...

Thanx guys!

Δημοσ.
Κλέβει και τον εαυτό της.

σίγα μην τον κλέβει...ξέρεις εσύ πόσο πετρέλειο βάζει? (980 Ε)

είπαμε, το διαμέρισμά της ευνοείται με τα ισόποσα

μια ερώτ. μόνο: στον όροφό σου υπάρχει άλλο διαμέρισμα και πόσα τ.μ. είναι? αν όχι ο Μ.Ο. των τ.μ. υπολογίζω περίπου στα 70 τ.μ. οπότε κτλβ πόσο ευνοείται. Για το 115 δεν μου απάντησες..ιδιόκτητο?

Το πολύ πολύ να με διώξει.

δεν μπορεί

θα σας ενημερώσω πάντως για το πώς θα εξελιχθεί.

ναι ενημέρωσε

Αν πάντως έχετε καμιά ιδέα, είναι καλοδεχούμενη.

τώρα κρύο δεν κάνει. συμφωνήστε όλοι οι ένοικοι να μην κάψετε από δω και στο εξής ούτε ώρα(πάγιο δεν έχει)…να δούμε πως θα της έρθει. (…εσείς a/c, θερμάστρα)

Παρεπιπτώντως... Ναι, είναι γεροντοκόρη.50άρα που μένει με τη μάνα της.

ε ... κάποια πράγματα φαινονται

η πολυκατοικία παλιά ε? του πατέρα της...προίκα

και δεν βρήθηκε κανείς να την παντρευτεί? φαντάζομαι πως θα είναι :confused:

Δημοσ.

Τις αποδείξεις του πετρελαίου τις είδα. Στον όροφό μου είναι ένα ιδιόκτητο(του άλλου ιδιοκτήτη) 115 τμ και μία γκαρσονιέρα 40τμ. Το δικό μου έχει κοινό τοίχο με το μεγάλο. Τα δικά της είναι στον 1ο και τον 2ο(2 μεγάλα).

Τώρα αν τα έχει τακιμιάσει με αυτόν που βάζει πετρέλαιο, τι να πω...Λες και θα τα πάρει μαζί της...Παιδιά σκυλιά δεν έχει, θα τη βρουν κάποια μέρα με καμιά 10αρια εκατομύρια κάτω από το στρώμα της...Ελπιζω να μυρίσει σε μένα πρώτα γιατί δεν πρόκειται να την ψάξει και κανείς...

Thanks... I will update you..

Δημοσ.

Παιδιά, άρχισαν τα όργανα.

Μίλησα με την διαχειρίστρια/ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μου.

Με ενημέρωσε ότι ο τρόπος που έβγαλε το πετρέλαιο είναι αυτός και δεν αλλάζει.

Αν δεν της πληρώσω όλο το ποσό που μου αναλογεί(όπως τα έχει βγάλει) δηλαδή τα 95ε για τις 32 ώρες σε 60τμ διαμέρισμα να μιλήσω με τον δικηγόρο της.

Υπενθυμίζω ότι δεν έχω δει κανονισμό πολυκατοικίας και το πετρέλαιο δεν το υπολογίζει με βάση χιλιοστών και απώλειες θερμότητας από τη μελέτη του μηχανικού αλλά απλά διαιρεί την αξία του πετρελαίου με τις ώρες που έχει δουλέψει ο καυστήρας.

Please help γιατί αρχίζω και φορτώνω!

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Χαχαχαχα

Έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να απειλεί??? LOOOOOOOL

Καλά η γυναίκα δεν ξέρει τι λέει…δλδ για ποιο λόγο θα κινηθεί νομικά? για να καταλάβω δλδ.

Ηρέμησε και μην δίνεις σημασία, αλλά πήγαινε και συ σ ένα δικηγόρο για να ξέρεις τι παίζει και πως θα κινηθείς σε περίπτωση που κάνει αυτήν την αρχή.

Αλλά δεν μας εξήγησες…

Τα κοινόχρηστα (αποδείξεις/ειδοποιητήρια) είναι μηχανογραφημένα από εξωτ εταιρία, έτσι δεν είναι????

Στο χαρτί που σας δίνει δεν αναγράφονται τα έξοδα θέρμανσης???

Σας δίνει άλλο με το χέρι ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...