Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο τρόπο που να δέχομαι τα mail μου στο gmail που έχω , στο Outlook express, τι διαδιακασία χρειάζεται να ακολουθήσω για να το πετύχω αυτό? δλδ , όλα να γίνονται μέσα απο το outlook και να μην χρειάζεται να ανοίγω καθε φορά το site?
Mandragoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 αν στην σελίδα του gmail (μέσα στο account σου) πας στο settings-->forwarding and pop, θα βρεις οδηγίες για το πως μπορείς να το κάνεις...
manik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Θα μπεις στο Gmail και θα πας στις Ρυθμίσεις. Από εκεί Προώθηση και POP. Στο POP λήψη μυνημάτων επιλέγεις στο 1 το Ενεργοποίηση POP για όλα τα μυνήματα (ακόμα και εκείνα που έχουν ήδη ληφθεί). Αποθήκευση Αλλαγών και ακολουθείς τις οδηγίες στο βήμα 3. Διαμορφώστε το πρόγραμμα-πελάτη του ηλ. Ταχυδρομείου σας (π.χ. Outlook, Eudora, Netscape Mail) για να φτιάξεις το ΟΕ. :wink:
atvelos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 pigene edo exi auto pou thelis https://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13276&query=outlook&topic=&type=f&ctx=search an den sou paiksi me to auto-configuration tool pou dinei des tis ritmisis pou sou lei apo kato an inai sostes. to exo sto spiti kai douleui.
creative1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 dhladh o filos den xreiazetai na plhrwsei gia na vlepei ta e-mail tou mesw outlook? den einai opws sto hotmail?
creative1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Σοβαρά? Δεν το ήξερα οτι είναι free, βουρ να ανοίξω λογαριασμό στο gmail !!! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.