Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά έχω μια απορία έφτιαξα ένα θερμόμετρο/υγρασιομετρο και για να το δοκιμάσω το έχωσα μέσα στο κουτί από το pc μου και ενώ το pc στο system temp λέει 29/30 βαθμούς το θερμόμετρο στους 25 κολλημένους βεβαια το θερμόμετρο λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα μέχρι και το τσιγάρο "καταλαβαίνει" μόλις το περάσεις από διπλα του και ανεβάζει μισό βαθμό και θερμοκρασία στο δωμάτιο που μέτρησε ήταν σωστή δικαιολογείται τέτοια απόκλιση από το σύστημα ? γιατί έμεινα μαλάκας P.S για τις μετρήσεις το θερμόμετρο χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο το οποιο έχει ενσωματωμένο σενσορα τις σειράς Dalas το DS1616 για οποιον γνωρίζει από ηλεκτρονικά
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 logiko eine efoson kykloforei kryos aeras mesa sto tower ap tous anemistires.. ta tsipakia-cpu ,ktl.. eineoi paragogoi thermotitas.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ναι το σκέφτηκα για αυτό το έχω βάλει όσο πιο κοντά στην μητρική ανάμεσα στο chipset και στο cpu αλλα πάλι με τέτοια απόκλιση μου φαίνεται πολύ περίεργο τέσπα τί να πείς
tolis86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 η θερμοκρασια που σου λεει στο βιος ειαι απο αισθητηρα ο οποιος ειναι μεσα στο ολοκληρωμενο,ακουμπαει στο πυρηνα ενα πραμα,αυτος που εβαλες εσυ ειναι στη ψυκτρα,ε, λογικο δεν ειναι απο τον πυρηνα μεχρι τη ψυκτρα να εχει επαχθει καμποση θερμοτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.