Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!

done corleone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή να παρω μια τετοια που ειναι στα ιδια λεφτα και 24" και να ξεμπερδευω; διαβασα το αρθρο στο thelab και μου φανικε ενδιαφερον!

FUJITSU SIEMENS L22-1W 22" 347

ACER AL2216W 22" 381

Δεν είναι 24" αλλά 22". Και το κακό με αυτές είναι ότι δεν έχουν είσοδο DVI.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To mono pou exw na pw einai to ekseis. Polla vlepeis kai akous gia ena monitor. Responce, brightness kai alla 1002. Kai na ksereis ti einai auta, sou leei tpta gia apolausi tis othonis? Oxi. Egw protimo na vlepw ta review apo xristes gia mia othoni kai meta ta xaraktiristika. Oso kai na fenete periergo einai mia poio sigouri apopsi apo autin pou tha sximatiseis diavazontas stegna specs. Auta.

Δημοσ.
Δεν είναι 24" αλλά 22". Και το κακό με αυτές είναι ότι δεν έχουν είσοδο DVI

(ναι 22" ήθελα να πω αφού το γράφω και από κάτω χαχα!) και είναι τόσο απαραίτητη η ψηφιακή είσοδος; εφόσον όλοι λένε πως δεν είναι εύκολο να διακρίνεις διαφορά μεταξύ αναλογικής και ψηφιακής εισόδου!

Polla vlepeis kai akous gia ena monitor. Responce, brightness kai alla 1002. Kai na ksereis ti einai auta, sou leei tpta gia apolausi tis othonis? Oxi. Egw protimo na vlepw ta review apo xristes gia mia othoni kai meta ta xaraktiristika. Oso kai na fenete periergo einai mia poio sigouri apopsi apo autin pou tha sximatiseis diavazontas stegna specs.

διάβασα και άρθρα χρηστών! όμως ο κάθε χρήστης έχει στην διάθεση του μια οθόνη να σχολιάσει το πολύ δυο, ενώ αυτός που ασχολείται γιατί είναι η δουλειά του θα πάρει 10 οθόνες και θα τις συγκρίνει και θα έχει και μια εμπειρία στο αντικείμενο όποτε θα είναι πιο αντικειμενικός στο άρθρο του! το θέμα είναι να μην εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιας εταιρίας για να προωθήσει τα μοντέλα της κάνοντας καλή κριτική!

Δημοσ.
(ναι 22" ήθελα να πω αφού το γράφω και από κάτω χαχα!) και είναι τόσο απαραίτητη η ψηφιακή είσοδος; εφόσον όλοι λένε πως δεν είναι εύκολο να διακρίνεις διαφορά μεταξύ αναλογικής και ψηφιακής εισόδου

Μόνος κριτής θα είναι το μάτι σου. Αυτό θα σου πει αν βλέπει διαφορά ή όχι. Από την άλλη σκέψου ότι το DVI και το HDMI είναι τα format του μέλλοντος...

Δημοσ.
Από την άλλη σκέψου ότι το DVI και το HDMI είναι τα format του μέλλοντος...

δηλαδη θα συναντησουμε εφαρμογες που θα υποστιριζουν αποκληστικα ψηιακη εξοδο; το HDMI πως σχετιζεται με το DVI; ειναι διαφορετικη εξοδος η χρισιμοποιει την DVI;

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface

Type A HDMI is backward-compatible with the single-link Digital Visual Interface carrying digital video (DVI-D or DVI-I, but not DVI-A) used on modern computer monitors and graphics cards. This means that a DVI-D source can drive an HDMI monitor, or vice versa, by means of a suitable adapter or cable, but the audio and remote control features of HDMI will not be available. Additionally, without support for High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) on the display, the signal source may prevent the end user from viewing or especially copying certain restricted content. (While all HDMI displays currently support HDCP, most DVI PC-style displays do not.) Type B HDMI is similarly backward-compatible with dual-link DVI.

Είναι το format του μέλλοντος. Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και κάρτες γραφικών με Hdmi και σίγουρα σε συνδυασμό με τα Blue-Ray και HD-Dvd σε λίγα χρόνια θα είναι απαραίτητο παντού...

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά ήταν πολύ σημαντική παρατήρηση για μένα γιατί σκοπεύω να κρατήσω την καινούρια οθόνη για αρκετό καιρό όποτε μπορεί να αντιμετώπιζα την ανάγκη να την αναβαθμίσω στο μέλλον επειδή δεν θα ήταν συμβατή με τις νέες τεχνολογίες!

από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε άρθρα έχω καταλήξει στα εξής:

α) αγορά μέσα στις χριστουγεννιάτικες προσφορές που θα πέσουν οι τιμές και θα υπάρχουν νέα περισσότερα μοντέλα και με ψηφιακή είσοδο

β) αποκλείω τις οθόνες χωρίς ψηφιακή είσοδο

γ) αποκλείω την αγορά 19" 16:10 γιατί χρησιμοποιούν ένα σύστημα που κάνει "μεγέθυνση" σε μια μικρότερη ανάλυση για να έχουν χαμηλό κόστος (ακριβώς δεν θυμάμαι να το εξηγήσω)!

δ) γενικότερα βάζω και τις 16:10 στις επιλογές μου γιατί είναι πολύ πρακτικές σε εφαρμογές γραφείου, εντυπωσιακές στα παιχνίδια και σε καλύτερη αναλογία για ταινίες

σωστός;

Δημοσ.

αφου αν DVI = ψηφιακή είσοδος η οποία υποστιρίζει και το HDMI, οπως διάβασα στα λινκς που δώσατε αυτό που λές δεν "στέκει"!

εκεί που γράφω "β) αποκλείω τις οθόνες χωρίς ψηφιακή είσοδο" ενοώ χωρίς DVI και αυτό γιατί η αναλογική είσοδος VGA δεν υποστιρίζει το HDMI αλλά και γενικότερα χάνει ελαφρώς σε ποιότητα μιας και ασκοπα το σήμα μετατρεπεται απο ψηφιακο σε αναλογικο από κάρτα και αντιστροφα απο αναλογικό σε ψηφιακό από οθόνη με αποτέλεσμα να έχει απόλειες και καθυστέρηση!

Δημοσ.

Και εγώ έχω ακούσει για την lg ασυμβατότητα του dvi με διάφορες κάρτες γραφικών.Δεν το χω ψάξει και δε ξέρω αν είναι μεμονομένο το πρόβλημα ή ισχύει γενικά. Για καλό και για κακό ψαξτο λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...