thbartsas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Παιδια ειναι το πρωτο μου post στο site και θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβληματακι που εχω εαν καποιος ξερει. Αγορασα σημερα το dvd pioneer DV-490V-s και ειχα μια ταινια divx που ομως ειχε σε αλλο αρχειο τα ελληνικα ,το προβλημα ειναι οτι τα βλεπει κινεζικα στην ταινια και ας εχω επιλεξει την ελληνικη γλωσσα στο subtitles του μενου του dvd. Τι ειναι πιθανον να φταιει η γραματοσειρα που γραφτηκαν οι υποτιτλοι η την πατησα και δεν παιζει τα ελληνικα; . Εαν καποιος ξερει please ας μου πει τι να κανω, ευχαριστω.
Parasight Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Για την ακρίβεια, εδώ. Έχω το ίδιο player.
thbartsas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 O.K Eγω ομως εχω το DV-490V-S και οχι -K τωρα τι διαφορα εχουν δεν ξερω αλλα ουτε και μπορω να μπω μεσα στα links γιατι βγαζει το μυνημα Bandwidth Limit Exceeded . Θα δοκιμασω αργοτερα να δω εαν υπαρχει για το δικο μου firmware update ,αλλα τωρα πως γινεται αυτο ειναι αλλο θεμα ,ελπιζω να το λεει μεσα στο link. Ευχαριστω.
thbartsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια εκανα software update στο DVD και παιζει τα ελληνικα μια χαρα ,το συνδεσα και με καλωδιο hdmi στην sony που εχω και η εικονα ειναι καταπληκτικη ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.