Προς το περιεχόμενο

zone alarm-diktio!

stefanos_a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχα παθει και εγω παλιοτερα και με ειχε ταλαιπωρησει.δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα κανει.απο τις ρυθμισεις του firewall πρεπει να κανεις add στο zones το αλλο pc και μετα απο το main πατα custom στο trusted zone security και πειραματισου με τις επιλογες που εχει αλλιως περιμενε να απαντησει καποιος αλλος που ξερει ακριβως.

Δημοσ.

to provlima sou einai sto zone alarm kane kai to parakato

zone alarm >kartela firewall>sta main>valto sto medium kai oxi sto high

kai telos eisai ok!!!

an oxi ksanapostare

zonealarmgq6.jpg

Δημοσ.

sto custom internet zone security kai sto trusted zone security ti rithmiseis na valw?

ekei nomizw einai to provlima!!! to evala sto medium alla tipota! kai to diktio to exw vrei sto zone alarma kai to exw valei trusted

Δημοσ.

ki egw se hub ta exw!

otan to epenergopoio einai mia xara molis anoigo to zonealarm den exei katholou to allo pc!

otan to apenergopoio einai mia xara molis anoigo to zonealarm den exei katholou to allo pc!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

απο πολυ παλαιοτερα που ειχα zonealarm, αν θες να κανεις internet connection sharing απο το ενα pc στο αλλο ενεργοποιεις μια επιλογη που λεει κατι σαν allow this pc to work as an (internet) gateway. Sorry αν δεν ειμαι ξεκαθαρος αλλα εχει περασει καιρος κ δεν ειμαι κ fan του zonealarm.Αν δεν βοηθηθεις απο εδω κανε λιγο google..ολο κ κατι θα βρεις. Επισης, αυτο που σου ειπα αναφερεται στο να εχεις τη συνδεση στο ενα pc και να την μοιραζεις στο αλλο (δηλαδη χωρις modem-router).Δεν καταλαβα καλα τι εχεις εσυ, ανεφερες μονο hub.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...