XXXXX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 καλησπερα σε ολους!ειμαι νεο μελως και εχω καπιες αποριες με τα original backups του ps2,εχω ακουση οτι αντιγραφονται με το clonecd εχω γραψη μερικα,το προβλημα ειναι οτι το<GT4,FIFA07,PES6και καπια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα>αντιγραφονται αλλα δεν παιζουν,εχουν μηπως καπιο κλειδωμα
XXXXX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 καλησπερα σε ολους!ειμαι νεο μελως και εχω καπιες αποριες με τα original backups του ps2,εχω ακουση οτι αντιγραφονται με το clonecd εχω γραψη μερικα,το προβλημα ειναι οτι το<GT4,FIFA07,PES6και καπια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα>αντιγραφονται αλλα δεν παιζουν,εχουν μηπως καπιο κλειδωμα?θελουν καπια αλλη διαδικασια μηπως?
kallair Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 to gt thelei na vreis to ripkit. to fifa 2007 ap oti thimamai k to pes 6 paizoun kanonika grafontas ta apla me to dvd decrypter.
XXXXX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 το fifa07 και το pes6 τα εκαψα με το clonecd αλλα δεν επαιξαν
apaixtos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 dvd decrypter FOR EVER gia ps2 games.eukoloteros grigoroteros kai PANW APO OLA pio axiopistos tropos den uparxei.nai xerw uparxei to nero,clone dvd,alchohol ktl alla to decrypter den paizetai.oso gia to gt4 axizei na pareis ena dual layer diskaki,epesan oi times tous kai na min blexeis me riparismata...ola ta games tou ps2 grafondai...
ts00ts00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 DVD Decrypter -> Mode Read ISO -> το διαβάζει -> Mode Write ISO κ το γράφεις
apaixtos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 prin to read iso kai write iso kaneis kai decrypt kai tha deis poso teleia douleia kanei auto free programataki:)
XXXXX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 παιδια ευχαριστω το εκανα με dvd decrypter και δουλεψανε, ναστε καλα και παλι ευχαριστω!
MariaTs. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Υπ'όψιν πως το dvd decrypter δεν κάνει για όλα τα παιχνίδια! Οπότε καλύτερα είναι να κάνετε back-ups με το imgBurn. Στο δε φόρουμ του υπάρχουν και σχετικοί οδηγοί για το πως μπορείς να δημιουργήσεις iso!
fits13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Re pedes mipws to imgburn einai o antikatastatis toy dvd decrypter giati toy moiazei para poli.
MariaTs. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το ίδιο είναι! Απλά το ImgBurn είναι η ...τελευταία ενημέρωση του DVD Decrytper!
XXXXX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 αν και εμενα μου φενονται ιδια εχω και τα δυο,με το dvd decrypter κανω iso τα PS2 games και με το imgburn τα καιω<απο εσας το εμαθα>,με το imgburn καιω και DVD+R DL για το X360 και ειναι αριστω.
kallair Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 an thimamai kala, o dimiourgos tou dvd decrypter einai piso apo to project tou imgburn. aplws pleon to palikari douleuei gia to nero recode k exei k auto to project.
tornado21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μια ερώτηση: Έχω καποια παιχνίδια τα οποία θέλω να τα κάνω image.Το decrypter δεν δουλεύει γιατι είναι μικρης χωρητικότητας δηλ.,δεν είναι dvd αλλά cd.Οπότε αναγκαστηκά πάω με cloneCD.Ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω?? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.