Προς το περιεχόμενο

ps2 games??

XXXXX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!ειμαι νεο μελως και εχω καπιες αποριες με τα original backups του ps2,εχω ακουση οτι αντιγραφονται με το clonecd εχω γραψη μερικα,το προβλημα ειναι οτι το<GT4,FIFA07,PES6και καπια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα>αντιγραφονται αλλα δεν παιζουν,εχουν μηπως καπιο κλειδωμα:confused:

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!ειμαι νεο μελως και εχω καπιες αποριες με τα original backups του ps2,εχω ακουση οτι αντιγραφονται με το clonecd εχω γραψη μερικα,το προβλημα ειναι οτι το<GT4,FIFA07,PES6και καπια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα>αντιγραφονται αλλα δεν παιζουν,εχουν μηπως καπιο κλειδωμα?θελουν καπια αλλη διαδικασια μηπως?:confused:

Δημοσ.

dvd decrypter FOR EVER gia ps2 games.eukoloteros grigoroteros kai PANW APO OLA pio axiopistos tropos den uparxei.nai xerw uparxei to nero,clone dvd,alchohol ktl alla to decrypter den paizetai.oso gia to gt4 axizei na pareis ena dual layer diskaki,epesan oi times tous kai na min blexeis me riparismata...ola ta games tou ps2 grafondai...:)

Δημοσ.

Υπ'όψιν πως το dvd decrypter δεν κάνει για όλα τα παιχνίδια! Οπότε καλύτερα είναι να κάνετε back-ups με το imgBurn. Στο δε φόρουμ του υπάρχουν και σχετικοί οδηγοί για το πως μπορείς να δημιουργήσεις iso!

Δημοσ.

αν και εμενα μου φενονται ιδια εχω και τα δυο,με το dvd decrypter κανω iso τα PS2 games και με το imgburn τα καιω<απο εσας το εμαθα>,με το imgburn καιω και DVD+R DL για το X360 και ειναι αριστω.

Δημοσ.

Μια ερώτηση:

Έχω καποια παιχνίδια τα οποία θέλω να τα κάνω image.Το decrypter δεν δουλεύει γιατι είναι μικρης χωρητικότητας δηλ.,δεν είναι dvd αλλά cd.Οπότε αναγκαστηκά πάω με cloneCD.Ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω??

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...