Προς το περιεχόμενο

doryforika kwdikopoihmena kanalia kai nova.megalh istoria...

gjhellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prin 4 xronia ksekinhsan mia prospa8ia kati paidia na bgaloun kapoia akrh.shmera ti paizei?-eimai arxarios me to eidos opote opoios kalo8elhths 8elhsei na apanthsei sto topic na exei ypopshn oti mila se kapoion oxi kai toso sxetiko me to eidos...

Δημοσ.

uparxei apokwdikopoiitis pou sou dinei ti dunatotita na parakolou8iseis xwris karta toso ta kanalia tis nova oso kanalia allwn sundromitikwn paketwn tou ekswterikou.

aparaititi proupo8esi einai na exeis internet.

kanei gurw sta 250 evrw.

exei eksodo ethernet.

sundeetai sto router sou .

pernas tin ip enos server sta settings tou kai auto anasurei apo kei ola ta kleidia gia ksekleidwma twn sundromitikwn kanaliwn.

psakse to ligo.

Δημοσ.

Κανονιστε να το φουνταρετε το insomnia...

Ατομο με τρια μυνηματα (ολα σε αυτο το θεμα) ρωταει φορα-παρτιδα για παρανομες πρακτικες και συγκεκριμενα για το πως να κλεψει το Ελληνικο μονοπωλιο δορυφορικης συνδρομης. Και του απαντατε! Ωραια...

Δημοσ.

Προφανώς τα παιδιά δεν το ξέρανε γι αυτό και το γράψανε. Γι' αυτά τα πράγματα υπάρχουν και τα pm. Ένα edit πάντως σε πρώτη φάση είναι χρήσιμο.

Δημοσ.

Skystar 2 και τα μυαλά στα κάγκελα. Δεν ξέρω με τους άλλους δέκτες τι παίζει, αλλά από τη στιγμή που μπορώ να γράφω ό,τι θέλω στον υπολογιστή μου, δεν ξέρω αν θα αγόραζα ποτέ επιτραπέζιο δέκτη.

Τώρα αυτά τα PVR δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε (συνδεσιμότητα με υπολογιστή, ώστε να περάσεις τα εγγεγραμμένα βίντεο και όχι να τα έχεις μια ζωή στο δέκτη!!), αλλά μέχρι στιγμής μας βολεύει η καρτούλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...