Προς το περιεχόμενο

RECOVERY DISK gia Sony Vaio

panayiotisole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάτησε το F10 όταν κάνει boot (πριν τα Windows) έχουν κρύφό partition και θα τα βάλεις απο εκεί. Μετά κάνε και δισκάκια αμα θέλεις με το Utility που σου δίνει(sta Windows)

PS εάν δεν είναι είναι το f10 δοκίμασε κάποιο άλλο Function key

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sti periptwsi pou tha ithela na balw windows xp + linux ti tha proteinate??

a) format + partitioning + recovery

h

B) partitioning me kapoio programma (opws partition magic) wste na mi xathoun ta data apo ton disko kai meta egkatastasi linux?

Help!!!:confused:

Δημοσ.

κοίτα nickpats με partition magic εγώ έπαθα αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1400543#post1400543

για windows xp + linux πρώτα βάζεις τα windows xp και μετά κανονίζεις τα παρτίσιον από το gparted σε ubuntu (linux) το προγραμματάκι τα σπάει! και πρόσεχε ε γιατι εγώ την πατησα που δεν ήξερα. για υπάρχοντα αρχεία δεν υπαρχει εγγύηση. το gparted όμως να το φοβάσαι πολύ λίγο δεν νομίζω να σου κάτσει πρόβλημα(όσων αφορά τα αρχεία σου)

δες και βιντεάκι ήταν πολύ απλό http://video.google.com/videoplay?docid=-6104490811311898236

Δημοσ.

kane ena partition mesa apo to setup ton xp

kai ase ton ypoloipo disko free (h kanta ola apo ekei mesa esto.. partition magic mhn valeis :P)

genika na apofeygeis ta resize ton partitions!

ftiaxta apo prin, kai tha exeis to kefali sou isixo ;)

Δημοσ.

Για όσους θέλουν να φορτώσουν ελληνικά XP στο VAIO Sony, τότε η λύση είναι: Backup τους drivers του λειτουργικού που "φορά" το Vaio με κάποιο πρόγραμμα πχ εγώ χρησιμοποίησα το my drivers και στη συνέχεια ενσωμάτωση των drivers αυτών με το nlite στο CD εγκατάστασης των ελληνικών XP, μαζί με τους SATA drivers (βρίσκονται στο restore partition του VAIO). Καλή επιτυχία ...σε μένα δούλεψε άψογα.

Δημοσ.

Στο Vaio που ειχα κανει φορματ και περασα μονος μου win και μετα drivers δουλεψε μια χαρα. Το bundled software δεν το εγκατεστησα βεβαια, οπως και καποια OSD αλλα ετσι κι αλλιως δεν τα χρειαζομουν.

Τωρα οσον αφορα το partition magic ειναι ενα ρισκο. Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δε θα κολλησει καποια στιγμη η οτι δε θα κοπει το ρευμα κλπ. Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες και 2 απο αυτες εχασα δεδομενα.

Τωρα για τα utility των linux που μπορει να κανουν την ιδια δουλεια εχε υποψιν οτι πρεπει να εισαι εξοικιωμενος, γιατι ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποια ακριβως ειναι η partition που πρεπει να σωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...