Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μάλλον με την καρτα γραφικων

zoocra7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κάρτα GeForce N6600,αλλά έχω το εξης πρόβλημα.Όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι με πάνω από μέτριες απαιτήσεις,παίζω κανονικά για κανά μισάωρο και μετά μου βγάζει κάτι μαύρα πράγματα στα γραφικά,κάνοντας το παιχνίδι unplayable.Καλά αν το παιχνίδι είναι το Oblivion τα μαύρα τα βλέπω από την αρχή.Η κάρτα γραφικών φταίει ή κανά τροφοδοτικό?Το υπόλοιπο σύστημα μου είναι ένας pentium 4 στα 2.53 και 1 GB RAM.

Δημοσ.

Μου το κάνει και στο WoW,αλλά με το που κάνω επανεκκίνηση παιζω για κανά 10λεπτο πάλι χωρίς προβλήματα.Ξέρει κανείς ή να πάω σε κανά Πλαίσιο?Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Αυτά τα προβλήματα επειδή δεν ξέρεις ακριβώς από που προέρχονται μπορείς να τα λύσεις αλλάζοντας τη κάρτα γραφικών προσωρινά. Μην αγοράσεις δηλαδή προσπάθησε πρώτα να δανειστής μία από κάποιο φίλο και αν σε αυτή κάνει τα ίδια τότε πιθανόν το πρόβλημα θα είναι εκεί. Πριν καιρό που είχα κάνει αναβάθμιση μόλις έτρεχα 3D κολούσε το σύστημα. Άλλαξα κάρτα γραφικών ,άλλαξα μνήμες, άλλαξα τροφοδοτικό, κάρτα ήχου και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι απομόνωσα το πρόβλημα που ήταν τελικά στη μητρική !!!. Θέλω να πώ ότι πρόβλημα υπάρχει με τα γραφικά δεν είναι απαραίτητο να οφείλετε και στη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Η θερμοκρασία μετά από 2 ώρες παιχνιδιού είναι 31 οC.Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι η μπάρα στο vcc του ASUS Smartdoctor είναι κόκκινη 3.34V.Εντωμεταξυ το neverwinter Nights το 2 το παίζει με προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...