zoocra7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Έχω την κάρτα GeForce N6600,αλλά έχω το εξης πρόβλημα.Όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι με πάνω από μέτριες απαιτήσεις,παίζω κανονικά για κανά μισάωρο και μετά μου βγάζει κάτι μαύρα πράγματα στα γραφικά,κάνοντας το παιχνίδι unplayable.Καλά αν το παιχνίδι είναι το Oblivion τα μαύρα τα βλέπω από την αρχή.Η κάρτα γραφικών φταίει ή κανά τροφοδοτικό?Το υπόλοιπο σύστημα μου είναι ένας pentium 4 στα 2.53 και 1 GB RAM.
zoocra7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μου το κάνει και στο WoW,αλλά με το που κάνω επανεκκίνηση παιζω για κανά 10λεπτο πάλι χωρίς προβλήματα.Ξέρει κανείς ή να πάω σε κανά Πλαίσιο?Ευχαριστώ πάντως.
istrios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Αυτά τα προβλήματα επειδή δεν ξέρεις ακριβώς από που προέρχονται μπορείς να τα λύσεις αλλάζοντας τη κάρτα γραφικών προσωρινά. Μην αγοράσεις δηλαδή προσπάθησε πρώτα να δανειστής μία από κάποιο φίλο και αν σε αυτή κάνει τα ίδια τότε πιθανόν το πρόβλημα θα είναι εκεί. Πριν καιρό που είχα κάνει αναβάθμιση μόλις έτρεχα 3D κολούσε το σύστημα. Άλλαξα κάρτα γραφικών ,άλλαξα μνήμες, άλλαξα τροφοδοτικό, κάρτα ήχου και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι απομόνωσα το πρόβλημα που ήταν τελικά στη μητρική !!!. Θέλω να πώ ότι πρόβλημα υπάρχει με τα γραφικά δεν είναι απαραίτητο να οφείλετε και στη κάρτα γραφικών.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Loipon pesmas ligo tis thermokrasies sou kai ama exeis overclockin...ean nai tote anoikse tin gfx sou kai apla katharistin apo skoni...;)trust me.
zoocra7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Η θερμοκρασία μετά από 2 ώρες παιχνιδιού είναι 31 οC.Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι η μπάρα στο vcc του ASUS Smartdoctor είναι κόκκινη 3.34V.Εντωμεταξυ το neverwinter Nights το 2 το παίζει με προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.