Προς το περιεχόμενο

Τι σταθεροποιητη??

aleilo03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον σταθεροποιητη τασης ρευματος και ταυτοχρονος σε περιπτωση που υπαρξει διακοπη ρευματος να κραταει τον υπολογιστη ανοιχτο για ενα χρονικο διαστημα π.χ 10 λεπτα ωστε να μπορεσω να τον κλεισω...

Στο συγκεκριμενο σταθεροποιητη θελω να βαλω τον υπολογιστη, μια 19" LG, ηχεια και ενα router..

Τα παραπανω τα λεω με σκοπο να μου πειτε τι περιπου ισχυ θα πρεπει να εχει ο σταθεροποιητης..

Αναμενω τις γνωμες σας

Δημοσ.

to basikotero toy ti exei mesa dld o ypologistis de maw to eipes omws! tespa..oti kai na exei kalo kai ftino kai poy ftanei sigoyra afoy tanei kai gia to diko moy systima kai prin me tin crt kiola einai to mustek 600va

Δημοσ.

Λοιπον ο υπολογιστης εχει τα εξης:

Mobo: MSI Diamond K8N +

Graphic Card: GeForce 7600GT

CPU: AMD Athlon X2 4200+

Supply: Win Power 550W

Ram: 2x512

Hard Drives: 2x 150GB

DVD/RW: NEC 3550A.

Αν ξεχναω κατι πες μου...

Δημοσ.

ayto poy soy eipa se kalhptei alla de kserw an tha krataei 10 lepta..idika an tyxei na pesei to reyma otan paizeis kana paixnidi paizei na pathei iperfortwsi...kalitera pare ena 800VA i akoma kalitera ena 1000VA an exeis ta leyta...marka mi trelenese me apc kai ta mustec ok einai...

Δημοσ.

Σου προτείνω το Turbo-X το 1000. Έχει 130Ε και το έχω εδώ και κανά μήνα. Είναι πολύ καλό και μέχρι στιγμής δουλέυει άψογα... Το βασικό: Έχει ασφάλειες που βρίσκεις εύκολα. Του κολλητού μου που είναι APC κάναμε 2 μέρες να βρούμε ασφάλεια.

Δημοσ.

Παιδες λεω να παρω αυτο:

MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA USB LINE INTERACTIVE

# Μέγιστη Ισχύς: 1000 VA / 600W.

# Τρόπος λειτουργίας: Line Interactive με Automatic Voltage Regulator (AVR).

# Έξοδοι: 4 έξοδοι ρεύματος DIN με υποστήριξη backup. Επιπλέον είσοδος - έξοδος για προστασία τηλεφωνικής γραμμής και μόντεμ.

# Επικοινωνία με τον υπολογιστή: Σειριακή έξοδος επικοινωνίας με κατάλληλο software και καλώδιο σύνδεσης και USB.

# Εγγύηση: 2 χρόνια.

Τι λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...