Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Με απλά λόγια, το Χ11 είναι γραφικό περιβάλλον για Unix-based συστήματα. Στο MacOS X δεν εγκαθίσταται αυτόματα, πρέπει ο χρήστης να το εγκαταστήσει από το 2o CD εγκατάστασης του MacOS. Στο MacOS θεωρείται πιο αργό από το ίδιο το λειτουργικό - φαντάσου ότι τρέχεις emulated κάποιο λειτουργικό πάνω από το MacOS X. Γι'αυτό από τις δύο παραπάνω προτάσεις του μέλους worldcitizen, προτίμησε το NeoOffice που τρέχει σε native MacOS X mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ενταξει, δεν νομιζω οτι σε καποιον που δεν ξερει το x11 το να διαβασει ενα σεντονι κειμενο θα καταλαβει την ουσια του θεματος.Διαβασα αρκετα, αλλα και παλι δεν καταλαβα γιατι απο καποιους το x11 δεν ειναι τοσο καλο οσο τον να μην ειναι x11(εγγενη τρεξιμο στο mac os? καπως ετσι το φανταζομαι) Αυτο μονο η πειρα σας μπορει να το πει H 2η και 3η παράγραφος από το σεντόνι λέει: X provides the basic framework, or primitives, for building GUI environments: drawing and moving windows on the screen and interacting with a mouse and/or keyboard. X does not mandate the user interface – individual client programs handle this. As such, the visual styling of X-based environments varies greatly; different programs may present radically different interfaces. X features network transparency: the machine where application programs (the client applications) run can differ from the user's local machine (the display server). X's usage of the terms "client" and "server" reverses what people often expect, in that "server" refers to the user's local display ("display server") rather than to a remote machine. Που στην ουσία συνοψίζει τα πάντα... Με πολύ απλά λόγια είναι αυτό που περιέγραψε ο paredwse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Το NeoOffice πάντος έιναι σε beta έκδοση, που σημαίνει ότι έχει κάποια bugs ακόμα. Δεν ξέρω τί λέτε όποιοι το έχετε δοκιμάσει, πάντος εγώ δε νομίζω ότι μπορώ να είμαι ήσυχος όταν ξέρω ότι ίσως κάποια στιγμή κρασάρει και χάσω όλη τη δουλιά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 paredwse & Snollygoster κατανοησα. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.