ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι ,μετά από αρκετό ψάξιμο στο διαδίκτυο ( τσεκάρισμα τιμών , διάβασμα reviews ) σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Z - 5400 .Θα ήθελα όμως και τη δική σας γνώμη - όσων τυχόν το έχουν - κυρίως σε ότι αφορά τη μουσική του απόδοση ... και αν παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα ηχητικών παρασίτων με το ανοιγμα άλλων ηλετρ. συσκευών ( πάντως στο γνωστό forum της logitech δεν υπαρχει καμια σχετική αναφορα για το συγκεκριμενο σετ εν αντιθέσει με τα αλλα και κυρίως το Ζ - 5500...) περιμένω τις απαντήσεις σας κι ευχαριστώ προκαταβολικά ( θα το συνδυάσω με Μ - Αudio 5.1 Revo. και κυρίως με ενδιαφέρει η διαύγεια του ήχου σε μεσαίες και ψηλές και όχι οι τρομερές εντάσεις και τα φοβερά μπάσα ... )
MadSurfer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πολύ καλό σετάκι και ιδιαίτερα τώρα που η τιμή τους έχει πέσει στα 199€ (πλαίσιο και Media Markt) είναι ότι καλύτερο παίζει σε αυτά τα χρήματα :wink:
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ναι , όντως είναι η καλύτερη περίπτωση σ'αυτή την κατηγορία τιμής , αλλά κυρίως μ'ενδιαφέρει να ακούσω συγκεκριμένες γνώμες για την ακουστική του απόδοση . Ουσιαστικά θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για μουσική !! σε DTS AUDIO CD ( 5.1 ) και dvd audio ( Jazz , classical , rock ) Μήπως να περιμένω για την κυκλοφορία του νέου σετ της altec lansing (fx 5051 ) το λέω αυτο γιατι τα logitech δεν θεωρούνται και τα πιο μουσικα ηχεία υπολογιστών .... (και σ'αυτη τη φάση δεν με ενδιαφέρει να μπω στη διαδικασία κανονικού home theatre ... )
amdman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αντωνη αν και εχω τα Z-5500 σου προτεινω να τα παρεις,κανενα προβλημα με παρασιτα.Βασικα τα 5400 εινε ο μικρος αδερφος της σειρας με 600 watt rms εκει που τα 5500 χτυπανε 1000 watt,και παλι ομως τα ντουβαρια θα ραγισουν. :twisted:
deathlok Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αντωνη αν και εχω τα Z-5500 σου προτεινω να τα παρεις,κανενα προβλημα με παρασιτα.Βασικα τα 5400 εινε ο μικρος αδερφος της σειρας με 600 watt rmsεκει που τα 5500 χτυπανε 1000 watt,και παλι ομως τα ντουβαρια θα ραγισουν. :twisted: ta z5500 einai 505 watt rms oxi 1000 kai ta 5400 310rms oxi 600.
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ta z5500 einai 505 watt rms oxi 1000 kai ta 5400 310rms oxi 600. σωστα !! αλλά , ρε παιδιά , εξαρχής είπα : δεν τρελλαίνομαι για εντασεις και μπάσα , αλλα για μουσική ποιότητα και καθαρότητα , κυρίως στις μεσαίες και στις δύσκολες ψηλές .. θέλω επ'αυτού γνώμη λοιπόν , από όποιον έχει προσωπική άποψη ... διότι τα logi.. γενικώς θεωρούνται μέτρια σ'αυτές τις συχνότητες ...
amdman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αυτα τα logi... φιλε αντωνη θα σε ικανοποιησουν,αυτη ειναι η αποψη μου.
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ο.κ. ,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 τελικα το πηρα !! εδω και δυο μερες ειμαι στις δοκιμες ! λοιπον, πολυ καλο για ταινιες και παιχνιδια , μετριο για μουσικη .. ( σαφως κατωτερος ηχος απο το 2.1 σετ μου της altec lansing ... κι ελεγα να τα πουλησω ... ποτε !!! ) μαλλον , επειδη ειμαι πορωμενος με τη μουσικη , θα πουλησω τα logitech.... οποιος τυχον ενδιαφερεται .. just p. m . to me !!! ....τελος , να πω οτι δεν παρουσιαζει προβλημα ηχητικων παρασίτων )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.