rufous Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Με αφορμή το φλερτ μου με την S1911SH http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=897299&tab=specs θέλω τη γνώμη σας για την εγγύησή της εν λόγω εταιρίας. EIZO / Pixel Warranty http://www.eizo.gr/default.asp?pid=35 Συνηθισμένος από τη 0 Pixel εγγύηση της LG (άψογη!) και έχοντας εμπειρία από την 1980Q, αναρωτιέμαι αν θα άξιζε η στροφή στην αγορά μιας οθόνης EIZO. Ποια η γνώμη σας;
seventh_son Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Xmmm gia na skasei kameno pixel se eizo othoni prepei na eisai o super gkantemis.se thema poiotitas kai panel einai apla korifaies, se thema aksiopistias kai antoxis apisteftes. to thema einai an mporeis na ftaseis sta xrimata tous. an mporeis de to sizitame ...
paravatis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 skepsou oti exo othoni apo japan iiyama i opoia itan demo 2 xronia sxedon se katasima k tin exo k alla 2... mia fora evgale ena kokkino pixel kato kato k eksafanistike tin alli mera!! einai megali ypothesi to made in japan file mou. ase pou to quality control tis eizo den paizetai!! akomi k se kapoious anthropous pou tin exo proteinei den exei skasei tpt(doksa to theo) mexri tora(i palioteri prepei na einai pleon 3 eton)... ego proteino afova file mou!!!
shadowmsc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Με αφορμή το φλερτ μου με την S1911SHhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=897299&tab=specs θέλω τη γνώμη σας για την εγγύησή της εν λόγω εταιρίας. EIZO / Pixel Warranty http://www.eizo.gr/default.asp?pid=35 Συνηθισμένος από τη 0 Pixel εγγύηση της LG (άψογη!) και έχοντας εμπειρία από την 1980Q, αναρωτιέμαι αν θα άξιζε η στροφή στην αγορά μιας οθόνης EIZO. Ποια η γνώμη σας; Αγόρασα την οθόνη αυτή πριν τρεις μέρες καθότι έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ΕΙΖΟ. Με το που την άνοιξα είχε ενα κολλημένο PIXEL και λέω φτου ρε γαμώτο ώρα για τρεξίματα. Θυμήθηκα κάποιον που είχε πει πως μερικές φορές αν πιέσεις την οθόνη στο σημείο με το καμμένο pixel αυτό μπορεί να ξεκολλήσει. ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ!!!!. Eizo forever λοιπόν. Η ποιότητα της είναι φοβερη και γυρίζει και 90 μοίρες (όσοι είναι προγραμματιστές το εκτιμάνε αυτό) και έχει και ηχειάκια.
priestjim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Eizo L355, 15", 3 ετών οθόνη, 4 καμμένα pixel σε διάφορα σημεία, τα οποία εμφανίστηκαν με την πάροδο των ετών...
iced Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ πάντα ηξερα οτι ηταν πολύ καλές - αλλωστε φαινεται, κανει μπαμ οταν την βλεπεις αναμεσα σε αλλες - αλλα ποτε δεν ειχα λογω χρημάτων. Τελεταια απέκτησα μια Μ1900 350Ε σαν τελευταιο κομματι απο πλαισιο και ειμαι κατενθουσιασμενος, ειλικρινα!
unre@l Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ego pallon eimai super gkademis :/ Pira mia EIZO S1910 kai ton 5o-7o mina (den 8umamai kala) emfanise ena kokkino pixel! Einai pada anoixto to kokkino subpixel enos pixel! pira tilefono kai mou eipe i EIZO pos den uparxei egkiisi gia subpixel alla gia olokliro pixel. opote 8a meino me to xalasmano pixel Kata talla i o8oni mamaei
rufous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μάλιστα! Εγώ πάντως δίπλα σε LG που τις έχω δει δεν είδα διαφορές...
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μάλιστα!Εγώ πάντως δίπλα σε LG που τις έχω δει δεν είδα διαφορές... Φιλικά πάντα, αλλά είδες την S1910 δίπλα σε LG και δεν είδες διαφορά; Γενικά από χρωματικές διαφορές, γωνίες θέασης κλπ δε μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα «ψείρας» και ικανός να διακρύνω εύκολα τις λεπτομέρειες αλλά η συγκεκριμένη διέφερε αισθητά από όλες τις υπόλοιπες (LG και μη) που είχα δει πριν κανα μήνα στο Πλαίσιο.
BalDwin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ego pallon eimai super gkademis :/Pira mia EIZO S1910 kai ton 5o-7o mina (den 8umamai kala) emfanise ena kokkino pixel! Einai pada anoixto to kokkino subpixel enos pixel! pira tilefono kai mou eipe i EIZO pos den uparxei egkiisi gia subpixel alla gia olokliro pixel. opote 8a meino me to xalasmano pixel Kata talla i o8oni mamaei Φίλε μου ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.Λέγεται UnDeadPixel και ξεκολλάει κολλημένα (όχι καμμένα) pixel από οθόνες.
iced Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Εγώ ειλικρινα οταν μπαινω σε μαγαζί πάντα σε eizo πεφτει το ματι μου ή σε κανα πολύ ακριβό αλλης μάρκας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.