Προς το περιεχόμενο

psaxno gia mia fthnh karta hxou

R_Barrichello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε μας δουλεύεις δηλαδή? SB Live Platinum φτηνή? Αυτή είναι εξευτελιστικά παμφθηνη. Μέχρι και ο τελευταίος εργάτης στη Ζιμπαμπουε εχει καμια 10αρια για να παιζει.<P>Λοιπον ας κοψουμε τις γελοιοτητες ΟΚ? Αν θες να αυξησεις το νουμερο των post σου κανε καμια χακια αλλα οχι μαλακιες...

Δημοσ.

Egw tha sou elega na agoraseis thn simfwnikh tou Londinou .....<BR>Den mou les re megale ti pineis akrivos?????? Theloume kai emeis!<p>[This message has been edited by vooda (edited 18-12-2000).]

Δημοσ.

loipon paidia epeidh sas sympathisa tha sas po:h syntagh einai aplh...pairno to prwi ligo extasi gia na eimai ksypnios olh th mera kai to bradi kapnizw kanena xorto gia na mastouroso. pote pote pairno kai ligh kokainh etsi gia to kalo...ante kai kalh arxh smile.gif

Δημοσ.

Kala re,<P>stelneis malakies gia na auksi8oun ta post sou???<P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B>Ρε φιλε μας δουλεύεις δηλαδή? SB Live Platinum φτηνή? Αυτή είναι εξευτελιστικά παμφθηνη. Μέχρι και ο τελευταίος εργάτης στη Ζιμπαμπουε εχει καμια 10αρια για να παιζει.<P>Λοιπον ας κοψουμε τις γελοιοτητες ΟΚ? Αν θες να αυξησεις το νουμερο των post σου κανε καμια χακια αλλα οχι μαλακιες... </B><HR></BLOCKQUOTE><P>lol lol lol lol lol lol lol kai pali lol<P>Byron smile.gif<P>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by R_Barrichello:<BR><B>poia na paro re paidia? skeftomai thn SB Live Platinum. eseis ti lete?</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις δύο ώστε να κάνεις και μίξεις με mp3...<BR>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by gotchagr:<BR><B> Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις δύο ώστε να κάνεις και μίξεις με mp3...</B><HR></BLOCKQUOTE><P>ΧΑΧΑ!<BR>Και με μία μόνο Live! κάνεις μίξεις! <BR>I caught'ya gotchagr! wink.gif tongue.gif<P>Και γιατί κολλάτε με τα post ρε παιδιά; Ας έχει και 1000 κάποιος...τι δηλαδή εγώ είμαι ποιο μάγκας από τον HAL9000 που έχει 50 μόνο; Stick to the point!<BR>Ο κύριος είναι μαστούρα και γράφει ποιήματα στο forum...τι θέτε; Λεμονάδα θέτε;<BR>Κάθε εβδομάδα (το αργότερο) και κάποιος θέλει να κάνει ένα topic να μαλακιζόμαστε όλοι μαζί. Και όπως βλεπω το κάνουμε αρκετοί για χάρη του wink.gif . Και ακόμα οι περισσότεροι είμαστε crazy posters...χμμμμ<P>ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ξεκολλάτε! grin.gif <BR>Ήρθε η ώρα να στρίψουμε! Μην χάνουμε τον καιρό μας...εε;<P>Imagine

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...