Προς το περιεχόμενο

Γιορτές & Δώρα

Lucifer

Θα κάνετε δώρα αυτές τις γιορτές?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Θα κάνετε δώρα αυτές τις γιορτές?

• Ναι!
      30
    • Όχι!
      22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράσετε δώρα εν όψει των εορτών στους συγγενείς/φίλους/αγαπημένους/moderator σας, και αν ναι, τι?

Το τοπικ προτάθηκε από το μέλος paschalia.

Δημοσ.

Κάτι έχω στο μυαλό μου. Αλλά δεν ξέρω αν είναι στο νούμερό σου.

Τι λες για αυτό το σετάκι;

Αν μου μείνουν λεφτά, θα πάρω ένα laptop στην κόρη μου, που μου τσαμπουνάει συνέχεια ότι δεν είναι δίκαιο που δεν την αφήνω να λιώσει το δικό μου.

post-24308-129062940045_thumb.jpg

Δημοσ.

Θέλω μόνο το δεξιά, με στάμπες επάνω. Και η κόρη σου είναι μικρή για λαπτοπ, θα της την πέφτουνε παιδέρες στο IRC.

Εγώ θα πάρω κάτι απ' τη Βιέννη λογικά και μόνο για 2 άτομα.

Δημοσ.

Μπα δεν την φοβάμαι. Είναι υπεροπτική ντίβα.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι το δώρο που μου πρότεινε αυτή να μου πάρει.

Μια μπλούζα, με στάμπα ένα γαϊδούρι.

Όσον αφορά τους φίλους, εύχομαι να μη μου πάρουν τίποτα και αναγκάζομαι και τρέχω κι εγώ μετά. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά.

Είναι όλη αυτή η διαδικασία του τρεξίματος και της επιλογής δώρου που τη βαριέμαι μέχρι θανάτου.

Προτιμώ να διαβάσω 10 δικά σου ποστ στη σειρά, παρά να τραβιέμαι στα μαγαζιά.

Δημοσ.

προφανως!!!!

αν ειχες και συ γενεθλια το δεκεμβρη παντα θα ηθελες να ξερουν ολοι οτι κανεις καλα δωρα (για χριστουγεννα- πρωτοχρονια) για να σου κανουν ακομα καλυτερα δωρα επειδη αυτοι πρεπει να σου παρουν δωρο ΚΑΙ για τα γεννεθλια σου...

(did i just make sence at all???)

here is to a lowsy christmas (fuck that spelling)

and a crappy new year!!!!

Δημοσ.

Δώρα μόνο σε λιγοστά και εκλεκτά άτομα,

στο πρόσωπο και σε εμένα

(αν και σε μένα κάνω δώρο τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, αυτό το ebay το έχω ξεσκίσει)

Δημοσ.
Δώρα μόνο σε λιγοστά και εκλεκτά άτομα,

στο πρόσωπο και σε εμένα

(αν και σε μένα κάνω δώρο τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, αυτό το ebay το έχω ξεσκίσει)

Και εγω σε μερικους και στην δικια μου που τυνχανει να εχει και γενεθλια μεσ'τα χριστουγεννα οποτε καταλαβαινετε!

οσο για το ebay ανθρωπος ειμαι και εγω να μην εχω ενα καθαρο feedback σ'αυτη την κοινωνια!:-D :-D

Δημοσ.
Εγω θα πάρω μόνο για το ανηψάκι μου που γιορτάζει τα Χριστούγεννα, οι άλλοι να πάνε να κόψουν τον λαιμό τους :P

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑ!!!

Στον εαυτό μου και στα ανηψακια μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...