Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω ενα λιτο vista theme για winXp

Me_My_Self_And_I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βρω ενα θεμα βιστα και οχι πακετο μεταμορφοσης, κατι οσο ποιο απλο γινεται. Να αλλαζει μονο το χρωμα της μπαρας (μαυρο) και την κορυφη των παραθυρων με τα κουμπακια τυπου βιστα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ λιτό... Μια εικόνα με το User Picture δεν θα έβλαπτε... Κατά τ' άλλα είναι όντως πολύ καλό theme ...

Εγώ προτίμησα αυτό

ή γιατί όχι και αυτό !!!

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω μια κατι. Βρηκα αυτην την εκδοχη του classic theme που μου αρεσε πολυ λογω της λεπτης taskbar και οτι ειναι λιτο αλλα δεν εχει μαυρο στυλ χρωματων που θελω. Πως μπορω να κανω edit ενα theme και να αλλαξω τα χρωματα του σε οτι θελω? Πχ στην προκειμενη να κανω μαυρη την taskbar. Και μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανα theme ιδιο με το κλασικο των windows αλλα σε εντελως μαυρο? Μπορω να φτιαξω μονος μου καπως ενα theme ευκολα. Σορυ αν ρωταω πολλα. Thanx.

Δημοσ.

egw dokimasa kati mpakalistiko kai sta psaxta petuxa to theme pou mou arese perissotero.

mesa se kathe fakelo 8ematos suni8ws uparxei ena arxeio "*.msstyles" kai enas fakelos "Shell" an anakatepseis 8emata pou exoun stoixeia pou sou aresoun 8a bgei mia soupa. dil perneis mono to arxeio .msstyles apo ena thema to bazeis mesa se fakelo alou thematos kai to trexeis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...