Προς το περιεχόμενο

Mac OS X Greek spell-check

PrettyPolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, λειτουργεί περίφημα. Κι όχι μόνο στο Word 2004, σε ΟΛΟ το MacOS (και στο TextEdit και παντού).

Δημοσ.

Νομιζω οτι το cocoa aspell δε δουλευει με το office. Δουλευει μονο με cocoa applications.

Υπηρχε δωρεαν ελληνικο λεξικο για το office απο τη neurosoft, αλλα τωρα νομιζω δεν υπαρχει στο site τους... Ριξε μια ματια, αν δε βαριεσαι.

Δημοσ.

Όχι.. Εγώ δεν θα το έκανα στην θέση σου... Νέος User, λογικό, αλλά δεν επιτρέπονται τα torrent links εδώ πέρα... Νομίζω πως το neoro είχε ανέβει παλιότερα σε RapidShare (ο paredwse αν δεν κάνω λάθος το είχε ανεβάσει, τότε που ήταν free) κάνε μια αναζήτηση με τον όρο neuro στο Mac τοπικ και θα το βρείς...

Δημοσ.
Όχι.. Εγώ δεν θα το έκανα στην θέση σου... Νέος User, λογικό, αλλά δεν επιτρέπονται τα torrent links εδώ πέρα... Νομίζω πως το neoro είχε ανέβει παλιότερα σε RapidShare (ο paredwse αν δεν κάνω λάθος το είχε ανεβάσει, τότε που ήταν free) κάνε μια αναζήτηση με τον όρο neuro στο Mac τοπικ και θα το βρείς...

Den mporo na to vro, eimai ksanthia eipame, vale kai esy kanna xairaki (oxi ekei ;))

Δημοσ.

Εγώ έναν καημό τον έχω να αναγνωρίζει το cocoAspell ποια γλώσσα γράφω και να διορθώνει αυτόματα. Τώρα ή τη μία ή την άλλη...

Δημοσ.
Εγώ έναν καημό τον έχω να αναγνωρίζει το cocoAspell ποια γλώσσα γράφω και να διορθώνει αυτόματα. Τώρα ή τη μία ή την άλλη...

Κι εγω αυτο θα ηθελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...