Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με θερμοκρασία σε VGA.

Markknopfler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ετσι είναι, εξαρταται απο την κάρτα γραφικών. Ειχα μια X800GTO και μαλιστα της SAPPHIRE (καλη υλοποιηση) και ειχα idle 50 και full load 85 - 87 (καλοκαιρι). Απο πολύ ψάξιμο καταλαβα οτι εκει δουλευουν περιπου οι συγκεκριμενες. Ενας φίλος εχει MSI 7900GT, εχει 50 idle και νομιζω οτι δεν υπερβαίνει τους 70 με το συγκεκριμένο συστημα ψυξης που εχει (ενα με heatpipes χωρις ανεμιστηρα που πιανει την καρτα πανω κατω) Αλλη 7900GT μπορει να εχει άλλες με άλλο συστημα ψύξης.

Δημοσ.

Έχω μια 6800 asus και η θερμοκρασία είναι se idle κατάσταση γύρω στους 60 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 35.Σε full load φτάνει 75.Είναι καλά?

Δημοσ.

Παιδια γινεται να μετρησουμε σε ολες τις καρτες τις θερμοκρασιες τους?Εχω μια X800Pro απο ASUS,μπορω καπως να τη μετρησω η χρειαζεται να εχει τπτ ειδικο πανω της η καρτα(καποια αντιστοιχο τσιπ πχ)

Δημοσ.

Markknopfler είσαι αρχοντας! Εγώ πιστευω οτι μετα τους 90 πρεπει να ανησυχουμε ειδικα οταν αυτοι αναπτύσσονται τον χειμώνα. Στους 120 καιγονται νομιζω +-10. Τώρα αν κάποιος θέλει να βάλει ενα καλύτερο σύστημα (οσο μικροτερη θερμοκρασια τοσο καλυτερο) ψύξης μόνο καλό μπορει να προσφερει αν τοποθετηθεί σωστά βεβαια. Τονίζω αν ξέρει μόνο γιατι πήγα να το παιξω μάγκας και να κάνω κάποια πατέντα με ενα silencer και την εκαψα εγω

Δημοσ.
Έχω μια 6800 asus και η θερμοκρασία είναι se idle κατάσταση γύρω στους 60 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 35.Σε full load φτάνει 75.Είναι καλά?

Είσαι εντός των φυσιολογικών ορίων. Είχα την 6800gt πουσαρισμένη, αλλά με ψύκτρα της zalman και ήταν εκεί περίπου. Για σχεδόν δύο χρόνια δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...