Leite33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τι γίνεται ρε σεις!!! Κατέβασα το Command and Conquer,Tiberian Sun, από τη συλλογή Command and Conquer "First Decade" που υποτίθεται τρέχει στα XP!!! Εγίνε κανονικά η εγκατάσταση, περασά κανονικά το crack και ενώ παεί να αρχίσει μου βγάζει σφάλμα σαν να μην μπορεί να παίξει στα XP!! Τι μπορεί να φταιεί!! Έλεος λίγο, θέλω να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι!!! Βοηθεία
ReZonanZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τι γίνεται ρε σεις!!! Κατέβασα το Command and Conquer,Tiberian Sun, από τη συλλογή Command and Conquer "First Decade" που υποτίθεται τρέχει στα XP!!! Εγίνε κανονικά η εγκατάσταση, περασά κανονικά το crack και ενώ παεί να αρχίσει μου βγάζει σφάλμα σαν να μην μπορεί να παίξει στα XP!! Τι μπορεί να φταιεί!! Έλεος λίγο, θέλω να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι!!! Βοηθεία Ειναι απλο,αγορασε το!!Με 30 ευρω αγοραζεις ολη τη συλογη c&c 1st decade που εχει μεσα παιχνιδαρες και επιπλεον μπορεις να παιξεις ανετα και multiplayer Σε μενα ολα τα παιχνιδια της συλογης παιζουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Εχω ΧΡ με service pack 1...
Leite33 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να τα πάρω τζάμπα!!! Εγώ έχω XP,home edition,2002 version με service pack 2 !!! Θα παίζει;;;; Κανά μαγαζί που μπορώ να τα βρω;;;; Όπως το Παπασωτηρίου;;;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Το C&C: First Decade παίζει κανονικά σε Windows XP με SP2. Και ναι, ο Παπ πρέπει να έχει ακόμα.
mihalakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Τι μου θυμίζετε.....Φανταστική σειρά παιχνιδιών,και τώρα που παίζουν και σε ΧΡ, πιστεύω οτι αξίζει η αγορά της, ακόμα και αν δεν εγκαταστήσει κάποιος και τα 12 (μαζί με τα expansions) αν δεν κάνω λάθος. Είναι από τα παιχνίδια που αξίζει να έχεις ακόμα και αν δεν είσαι ο πλέον φανατικός. Στο e-shop έχει 28 ευρώ και παίρνεις υποθέτω ένα τεράστιο πακέτο παιχνιδιών...
Blackman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 εγώ έχω original την συλλογή... πολύ δίκτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.