Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 28 αγωνιστικές κρυβεστε πίσω από το δαχτυλο σας όσοι ασχολειστε με το ποδοσφαιρο και το σαπιαλιγκ και έρχεστε την 29η να κραξετε αυτους που στήνουν αγώνες; Ειστε σοβαροι; Βρε ότι και να κάνουμε εμείς άμα βλέπεις τον από πάνω να βγάζει καπέλα σε ΜΙΑ ομάδα που απέδειξε τα ξεφτιλίκια της είναι δυνατόν να μην τρελαθείς ?
Pa0ki Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ρε κρατείστε λίγο και τα προσχήματα, σας βλέπουν 1
tsakonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μην ειστε καφροι.... Εαν εχει την Κερκυρα και την φετινη ΑΕΚ αντιπαλους για 2 θεσεις... κλαιν μαιν...και παλι ομως, δικαια εμεινε στην σουπαλιγκ.... Καλυτερα ντερμπακια του χρονου παλι, 2πλο αυτη τη φορα στο κλουβι.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10640&subid=2&pubid=129373604 με μπολικο φωτογραφικό αφιέρωμα. Ουτε 24 ώρες δεν έμειναν για τη μεγάλη γιορτη Παμε μερικά ματσάκια για ζέσταμα. 1
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&BroadCastId=827
Andy Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 οποτε ανεβει πουθενα γιατι δεν το ειδα ποσταρετε κανα λινκ!
alexdelpiero Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ο Χατζηνικολαου στον Αρη.Τραγικος προπονητης.
alexdelpiero Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πολυ καλη κινηση ο Μανιας. Με Αγκανθο θα κανουν πολυ καλο διδυμο.
alexdelpiero Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλες κινησεις στο μπασκετ με Αθηναιου-Γκικα ενω θελει και Θαναση Αντετοκουμο.Αν και μπηκε και η Σιενα στο παιχνιδι. Στο ποδοσφαιρο αν παρει τον Σουμπινιο θα ειναι πολυ καλη μεταγραφη.
lak10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ο τσαλτιδης παντως τι εχει παρει ψηλα τον Αμανε και λεει οτι δεν ειναι ντερμπυ τα ματς με ΠΑΟ και ο αρης εχει καλυτερο υλικο
alexdelpiero Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τον κρατησε τον παικταρα τον Τατο ο Αρης. Περυσι ο Παπαδοπουλος τον αξιοποιησε φετος ο τραγικος Χατζηνικολαου θα τα καταφερει?Για να δουμε.. Παντως ο Αρης γινεται ωραιος μπροστα με τατο,Ουντοζι,Αγκανθο,Μανια.Αρκει βεβαια να ειναι καλα ο Αγκανθο απο θεμα τραυματισμων.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ωρια κινηση απο τον μπασκετικο Αρη,ανανεωσε τον Βεζενκοβ για 3 χρονια.
we_will_rise Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 mixalis1202 γεια χαρά, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και θέλω να σε ρωτήσω. Δεν σε πειράζει που ο Άρης παίρνει παίκτες δανεικούς απ'τον Ολυμπιακό;; Δεν είμαι εριστικός, κουβέντα θέλω να κάνουμε..
parsifal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Σβήστηκαν ορισμένα trollo-posts. Παρακαλώ να μη δημοσιεύετε εριστικά μηνύματα εδώ. Το topic παρακολουθείται από Αρειανό mod και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες... 2
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τωρα ειδα τα γκολ. παιδικη χαρα η αμυνα του αρη. αυτη η ομαδα ειναι απιστευτη. πιο τραγικη δεν μπορει να γινει. φεσωσε ολο τον κοσμο με το αρθρο 44 κ της χαριστηκαν τα περισσοτερα χρεη κ ομως καταφερε κ δημιουργησε παλι 20ποσα εκατομμυρια χρεη. παλι ομως ερχεται το νεο αρθρο 99 κ τα πετσοκοβει ωστε να γλιτωσει. που θα παει αυτη η καταντια στην ελλαδα? ποτε θα ριξουν τις ομαδες παρασιτα? γιατι να πληρωνει το δημοσιο δηλαδη εγω μερικους παικτες που φεσωσε ο αρης? ελεος!! η αεκ χρωστουσε 100+ εκατομμυρια κ επεσε λογω αγωνιστικων λογων μολις περυσι. τοσος φοβος να ριξουν μερικες ομαδες πια?? εγω αν χρωσταω 2 ευρω στην εφορια θα με σκισουν. τις ομαδες ομως τις χαιδευουν ετσι? γιατι???? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα