CHRIS_MALL Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα CD με κυκλικό εξώφυλλο που εφαρμόζει στο CD? Θέλω να δημιουργήσω αυτό το αυτοκόλλητο που υπάρχει στα επαγγελματικά CD ή DVD! Προσοχή, δεν μιλάω για τα εξώφυλλα που βάζουμε στη θήκη του CD. Πείτε μου αν γνωρίζετε λεπτομέρειες για όλη την διαδικασία, δηλ. τι τύπου χαρτί να χρησιμοποιήσω αν γνωρίζεται και αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ή απλά πρέπει να κόψω την εκτυπωμένη εικόνα! Ευχαριστώ πολύ!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχουν έτοιμα κιτ για αυτή την δουλειά. Εκτός απο printable cd.
User_32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Acoustica CD Label Maker χωρίς να είμαι πολύ σίγουρος αυτό πρέπει να κάνει αυτό που θες
stendel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Εγώ αγοράζω Α4 χαρτιά που είναι όλη η επιφάνεια αυτοκόλητη. Τυπώνω από 2 CD σε κάθε χαρτί και μετά κόβω με ψαλίδι. Έτσι γλυτώνω να τυπώνω ακριβώς στο χιλιοστό εκει που πρέπει και επίσης κανονίζω στο πλάι να τυπώνω και αυτοκόλητο χαρτάκι που κολάω στο πλάι απο το CD case για να διαβάζω όταν το τακτοποιώ. Νομίζω ότι το χαρτί αυτό είναι και πιο φτηνό. Για πρόγραμμα χρησιμοποιώ το cdrLabel 7.1.584
Gantalf_4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Γεια σου ρε Chris_Mall ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗ! Εχω την εντυπωση οτι και το Νερο εχει ενα tool για εξωφυλλα, στα εξτρα που εγκαθιστουνται...
Dangelo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Nero... πολύ απλό, και βολικό για μένα... Τυπώνω πάνω σε είδη κομμένα αυτοκόλλητα (της Creation) και δεν έχω κανένα πρόβλημα...
fragment_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 προσοχή! πάρε printable cd/dvd γιατι θα έχεις πρόβλημα μετα απο κάτι μήνες. Δεν θα σου παίζουν ... λόγο του υλικού που κολλάει πανω στο σιντί και γιατί χάνει την σωστή γεωμετρία του . . .
thbartsas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Να πω εδω και εγω οτι υστερα απο παρα πολλα cd και dvd με αυτοκολητα που εφτιαχνα μετα απο λιγο καιρο σταματουσαν να παιζουν , και το διαπιστωσα γιατι με πολυ κοπο καθαρισα μερικα απο το αυτοκολητο και ξανα επαιξαν κανονικα αλλα σε πολα δεν πετυχε η αφαιρεση δυστηχως καταστραφηκε το cd . Η πιο καλη λυση και ειναι και πιο φτηνη γιατι δεν αγοραζεις αυτοκολητα ειναι τα printable που εχουν τωρα την ιδια τιμη ,αγορασα πριν 1 εβδομαδα τα taiyo yuden me 33 λεπτα το ενα . Την δε εκτυπωση την κανω με τον canon ip4300 που εχει το cadridge βαλεις το dvd , φυσικα υπαρχουν και αλλοι εκτυπωτες απλα με αυτον εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
CHRIS_MALL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Thanx guys θα δοικιμάσω κάτι από όλα αυτά...Σας ευχαριστώ πολύ πάντως... Gantalf_4 ..... FOrza Apollon!! :D
x_vagos_x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εγώ αγοράζω Α4 χαρτιά που είναι όλη η επιφάνεια αυτοκόλητη. Τυπώνω από 2 CD σε κάθε χαρτί και μετά κόβω με ψαλίδι. Έτσι γλυτώνω να τυπώνω ακριβώς στο χιλιοστό εκει που πρέπει και επίσης κανονίζω στο πλάι να τυπώνω και αυτοκόλητο χαρτάκι που κολάω στο πλάι απο το CD case για να διαβάζω όταν το τακτοποιώ. Νομίζω ότι το χαρτί αυτό είναι και πιο φτηνό. Για πρόγραμμα χρησιμοποιώ το cdrLabel 7.1.584 Και από πού αγοράζεις τέτοιο χαρτί και μαλιστα σε Α4...; Θέλω κι εγώ να κάνω κάτι τέτοιο...
lamogio0 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Nero... πολύ απλό, και βολικό για μένα... Τυπώνω πάνω σε είδη κομμένα αυτοκόλλητα (της Creation) και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Μπορείς να μας πείς πως ζητάνε το χαρτί που λες και ποιας εταιρίας είναι?
TheELF Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 «Ετικέτες CD/DVD» έχει από πολλές εταιρίες και θα βρεις στα γνωστά μαγαζιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.