Markknopfler Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ο τίτλος δεν είναι και πολύ διαφωτιστικός.Το πρόβλημα έχει ως εξής: Ενώ έπαιζα pro evolution κόλλησε ο υπολογιστής και έκανα επανεκκίνηση.Μετά όμως δεν άνοιγε.Υποψιάζομαι ότι φταίει η κάρτα γραφικών αλλά ο υπολογιστής ξανάνοιξε μόνο όταν πείραξα λίγο την κάρτα γραφικών(εννοώ την κούνησα λίγο).Άλλαξα και το καλώδιο τροφοδοσίας αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό.Πείτε ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει αν ξέρει κάποιος...Ευχαριστώ
kastel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μήπως το PC ανοίγει, αλλά δεν ανοίγει το μόνιτορ; Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ και πίστευα οτι έφταιγε η VGA (X800 XT), αλλά τελικά ήταν οι μνήμες.
Markknopfler Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ναι καστελ ανοίγει το pc αλλά δεν ανοίγει το μόνιτορ.Το θέμα είναι ότι μετά από λίγο κι αν πειράξω λίγο την κάρτα ανοίγει και το μόνιτορ..Πως γίνεται να φταίνε οι μνήμες όταν μια ανοίγει και την άλλη όχι...
kastel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αναφέρθηκα στο περιστατικό που είχα προσωπικά εγώ, γι' αυτό και σε ρώτησα αν ανοίγει το monitor.
mihalakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Όταν ανάβεις το πισι και δεν δίνει σήμα στην οθόνη ακούγονται και μπιπ διαφορετικά από οτι συνήθως? Αυτό που σου έγραψε ο καστελ το βίωσα και εγώ πάντως.
gio@ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Για κοιτα λιγο τα καλωδια αν ειναι στη θεση τους εμενα εκανε κατι ασπρες οθονες κ κολλαγε η οθονη κ παταγα reset κ μετα απο λιγο παλι τα ιδια μαλλον καηκε η καρτα μου και τωρα εχω μια Ati Mach 64 πολυ εργαλειο :(
activex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 tin karta tin exeis vidomeni ? einai koumpomeni sosta? auto to oti thn kounas kai douleuei sosta den mou aresi.. elenkse tin mpas kai "paizi" pano sto slot kai xanete h epafi..
nik7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 epeidi eixa analogo prob ekana to eksis xoris afto na einai sosto(sto pc tou bro mou) exontas anoixto to plaino kapaki kai afou patisa to power button... arxisa na psilokounao tin karta grafikon elafra pano kato (poli elafra kai me poli storgi kai proderm...) mexri pou ksanaekane epafi kai edose sima... an fovase na to kaneis me anoixto revma pekse ligo otan to kleineis... den to sinisto epanalamvano me anoixto revma kai genika me to kalodio epano alla ego etsi to ekana kai epiase... TO KSANALEO GIA NA MIN SE PARO STON LEMO MOU ============================================ EGO TO EKANA ME TO REVMA ON ALLA DEN TO SINISTO!!!! ============================================ afta elpizo na voithisa... an exeis kapio prob steile pm giati den mpeno sixna sto forum...
mikemoisi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 stereose tin karta kala pano sto slot.... mallon auto prepei na einai....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.