jojos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Έχω την Motherboard της Abit BL7 και έχω το εξής πρόβλημα.Εϊτε συνδέσω PS2 ή Usb πληκτρολόγιο αυτό δεν δουλεύει.Συγκεκριμένα όταν συνδέσω Ps2 πληκτρολόγιο αναβοσβήνουν τα λαμπάκια των Caps scroll Num lock και δεν λειτουργεί τίποτα.¨οταν συνδέσω usb πληκτρολόγιο αναβοσβήνει το Num lock .Η μόνη στιγμή που δουλεύει το πληκτρολόγιο είναι στην αρχή για να μπω στο bios.Απο την στιγμη που θα κάνει boot του λειτουργικού συτήματος κολλάει το πληκτρολόγιο .Ούτε setup των windows μπορώ να κάνω γιατί όταν βγάζει το μήνυμα Press button to boot form cd εγώ απλά δεν μπορώ γιατί δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο .Επισης δεν μπορώ να κάνω flash το bios γιατί μόλις δεν μπορώ να γράψω την εντολή εκκίνησης του update του bios.Στο bios είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για Usb πληκτρολόγιο.Από πάνω απο τον υπολογιστή έχω ξηλώσει τα πάντα μόνο ο σκληρός έμεινε.Την motherboard την έβγαλα την φύσηξα μήπως έιχε κανα σκουπίδι.Το μόνο που δεν έκανα είναι να απενεργοποιήσω την onboard κάρτα ήχου μήπως κάνει κάποιο conflict.Θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω από τη δουλεια. Επίσης παράλληλα με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να ανοίξω και το usb stick.Μόλις το συνδέω μου το σβήνει (όταν είναι ανοιχτό) και όταν είναι κλειστό απλά δεν το ανοίγει.Την ψηφιακή μου μηχανή την σύνδεσα μέσω usb χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι δεν έιναι πρόβλημα των Windows καθώς το πληκτρολόγιο δεν σουλεύει ούτε σε dos mode όταν προσπαθώ να κάνω update το bios. P.S. 1) Τελευταία έκανα update το bios και δούλευε κανονικά το PC μέχρι που βγήκε αυτό το πρόβλημα.Είπα να βάλω ένα πιο παλιό bios αλλά δεν μπορώ όπως περιέγραψα πιο πάνω. 2)Τα πληκτρολογια δουλεύουν κανονικά σε άλλους υπολογιστές που τα δοκιμασα Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.
S2Katana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Πολυ παραξενο. Εγω θα δοκιμαζα να αφησω πανω mobo/cpu/gpu και τις RAM εναλλαξ, για να δω τι γινεται...
jojos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Με τις μνήμες δεν έγινε τίποτα.Αυτό που κατάφερα ήταν απενεργοποιώντας απο το Bios την επιλογή Boot up Num lock δουλέυει το πληκτρολόγιο (το usb μόνο) αλλά χωρίς να μπορώ να πατήσω τα Num lock ,Caps lock Scroll lock γιατί πάλι κάνει τα ίδια.Το usb mp3 player πάλι δεν ενεργοποιείται και το Ps2 πληκτρολόγιο πάλι δεν δουλεύει.
varthol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εκτιμώ και αν το πρόβλημα ξεκίνησε Με UPGRADE in BIOS να κάνεις Load Bios default και αν συνεχίζεται ΒΙΟS DOWNGRADE σαν λύση.....
jojos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Με load bios default δεν έγινε τίποτα ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα.Το θέμα έίναι ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε μια μέρα από το upgade του bios.Όπως και να'χει θα δοκιμάσω downgrade bios.
spirosta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Ή ακόμη και να ξαναπεράσεις το ίδιο bios αφού το ξανακατεβάσεις... Ποτέ δεν ξέρεις μήπως έγινε κανένα λαθακι...
jojos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασα και downgrade το bios αλλά τίποτα.Πάλι αν πατήσω ένα εκ των caps num scroll lock κολλάει το πληκτρολόγιο ,στη ps/2 θύρα δεν δουλεύει κανένα πληκτρολογιο και τέλος δεν μου ανοίγει το mp3 player usb stick.
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ειλικρινα πρωτη φορα βλεπω τετοιο προβλημα!
spirosta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μήπως παρέδωσε πνεύμα το πληκτρολόγιο ή η μητρική? Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα και τι τροφοδοτικό έχεις...
jojos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά σε άλλο σύστημα.Το τροφοδοτικό μου είναι 350 W .Το σύστημα είναι το εξής: CPU :P4 1.7Ghz Ram:768Mb Motherboard Abit BL7. Δεν μπορώ να σκεφτώ κατι διαφορετικό από το να τα έχει παίξει η μητρική.Δεν ξέρω τι να πω.
jojos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Άλλο usb πληκτρολογιο δεν δοκίμασα .Ένα άλλο ps/2 πληκτρολόγιο που δοκίμασα έκανε τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.