Προς το περιεχόμενο

Western Digital VS SEAGATE

Θοδωρής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry ala tora psaxnis kati pragmata, tespa, egw apo prosopiki empeiria 8a po WD, ala eimai sigouros pos gia ka8e apopsi yper toy enos 8a yparxei kai mia anti8eti, opote diale3e ayton poy esy 8ewris oti einai poio konta sthn anagkes soy.

Δημοσ.

Έχω και τις δύο μάρκες και είναι τα ιδια... Άντε ο WD να έχει λίγο περισσότερους κραδασμούς.

Εγώ πάντως λέω seagate.. Έχουν και 5 χρονάκια εγγύηση..

Δημοσ.
Ποιοι είναι ποιο αθόρυβοι? Western Digital ή SEAGATE στην κατηγορία των 160GB SATA II.

Όποιον τον βιδώσεις με αποσβεστικά στο case. :P

/sc

Δημοσ.

Επειδή έχω και WD(80gb) και Seagate(320gb) και Maxtor(80gb) στο ίδιο κουτί με αποσβεστήρες κραδασμών, ο Seagate είναι αθόρυβος γενικώς, ο WD αθόρυβος κατά το seek time και θορυβόδες κατα τη λειτουργία του ενώ αντιθέτως ο Maxtor είναι θορυβόδες κατά το seek time ενώ σχεδόν αθόρυβος κατα τη λειτουργία του.

Θα σου συνιστούσα Seagate λόγω των 5 χρόνων εγγύησης, χωρίς να μιλήσουμε για επιδόσεις ή αξιοπιστία.

Δημοσ.

Τα 5 τελευταία χρόνια από τα 2 PC μου έχουν περάσει 3 WD, 2 Maxtor και 2 Seagate. Θα έλεγα ότι οι Seagate είναι πιο υποφερτοί, αλλά είναι και μεγάλος ο υποκειμενικός παράγων. Π.χ. προσωπικά μου "χτυπάνε" αμέσως τα σφυρίγματα σε υψηλές συχνότητες...

Δημοσ.

+1 για Seagate

Είναι πιο αθόρυβοι δίσκοι ... άσε ότι είναι 2 χρόνια τώρα που έχω *σιχαθεί* να βλέπω χτυπημένους WD (20-120gb)...

Δημοσ.

Περίπου το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ πριν από λίγο καιρό Western Digital ή Seagate;...

Τελικά πήρα δύο Seagate Barracuda 120GB SATA II (κυρίως για τα 5 χρόνια εγγύησης).

Η αλήθεια είναι πως το PC είναι ακόμη...under construction και δεν το έχω ζορίσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο για θόρυβο που να προέρχεται από τους σκληρούς δίσκους.

Γενικά όμως έχω καταλάβει πως το θέμα θορύβου είναι μάλλον περισσότερο υποκειμενικό παρά αντικειμενικό, ειδικά όσον αφορά στους σκληρούς! :?

Νομίζω τελικά πως είτε Western Digital είτε Seagate επιλέξεις, η επιλογή σου θα είναι μεταξύ των δύο καλύτερων και πιο αξιόπιστων εταιρειών σε σκληρούς δίσκους και δε θα απογοητευτείς! :mrgreen:

Όποιον τον βιδώσεις με αποσβεστικά στο case. :P
Με ενδιαφέρει αυτό! Τι ακριβώς είναι και που τα βρίσκω;
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει αυτό! Τι ακριβώς είναι και που τα βρίσκω;

M81,

δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά το μάτι είχε πάρει αυτό http://checkmate.gr/products.php?cid=23

Είναι ελαστικά παρεμβύσματα, που αποροφούν μέρος των δονήσεων.

Δημοσ.

Για να το θέσω λίγο διαφορετικά πλέον οι σκληροί είναι πολύ πιο αθόρυβοι από ότι στο παρελθόν.Ωστόσο αν και το μηχάνημα που έχω δεν έχει κάτι ακραίο (athlon 64 3200,geforce 7900gs) και είναι πολύ ήσυχο δεν έχω κατορθώσει να ακούσω ακόμα τον σκληρό δίσκο,και αν ακουστεί κάποια φορά ποτέ δεν είναι ενοχλητικός ο ήχος του, δείγμα του οτι όποιον και να διαλέξεις δεν θα απογοητευτείς. Ωστόσο θα σου συστήσω και εγώ τον seagate

Δημοσ.
Synxaritiria :).
Συγχαρητήρια για ποιο πράγμα!? :?

//εκτός κι αν δεν αφορά το δικό μου post.

M81,

δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά το μάτι είχε πάρει αυτό http://checkmate.gr/products.php?cid=23

Είναι ελαστικά παρεμβύσματα, που αποροφούν μέρος των δονήσεων.

Τέτοια έχουν τα ανεμιστηράκια που πήρα, αλλά δεν ήξερα πως υπάρχουν και για τους σκληρούς. Θα το ψάξω... :-D

thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...