Lemuria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ΕΙπα και γω να αρχισω να φτιαχνω τα mp3 μου χρησιμοποιωντας το windows media player 11. Προς μεγαλη μου απογοητευση παρατηρησα πολλα λαθη στον ηχο που ειχα να δω απο εποχης αργων μηχανηματων και audiograbber που εβαζα να παιξει ολο το κομματι μπας και ακουσω κανενα τσαφ! Κι ομως ακουσα και αναρωτιομουν αν ειχαν προβλημα τα ηχεια. Εχει παρατηρησειι κανεις κατι αντιστοιχο? Τελικα επεστρεψα στο creative playcenter που δεν με ειχε προδωσει ποτε.
lefi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Σίγουρα δεν είναι Beta έκδοση; δεν ήξερα ότι βγήκε η πλήρης, γιατί δεν έβαλες το 10 εγώ έπαθα κάτι άλλο στο 10:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144128&highlight=player.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Καλά και συ wmp για mp3 rip?? Πήγαινε για EAC ή CD-DA
Lemuria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ειπα οτι δεν χρησιμοποιω κατα βαση το wmplayer αλλα το creative playcenter 3.0 μιας και εχω και ενα nomad jukebox 3 20gb. οποτε και τα περναω απευθειας. Απλα με βολευε λιγο στο wmp το οτι με το που μπαινει μεσα το cd κατεβαινουν απευθειας οι εικονιτσες των δισκων. Αλλωστε δεν μαρεσει να απαρνουμαι τις ενσωματωμενες δυνατοτητες των windows οταν μου προσφερουν τα βασικα που χρειαζομαι. Για το λαθος αυτο του συγκεκριμενου λογισμικου εχεις να προτεινεις κατι? Δεν ζητησα προγραμμα αλλο!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αφού θέλεις να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε wmp, τσέκαρε για ένα cyberlink plugin που υπάρχει για mp3 rip, αφού έχεις πρόβλημα με το ενσωματωμένο. Δοκίμασες άλλο drive? (δεν μπορεί, 2 θα έχεις)
Lemuria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμασα κι αλλο drive αλλα το προβλημα παραμενει. Τεσπα, ευχαριστω για τις απαντησεις.
kyros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιήστε J.River Media Center Best of the Best Σε όλα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.