x_vagos_x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εμ, όταν λες καλή ποιότητα για πού εννοείς... Σε PC ή στο κινητό... Γιατί π.χ. το δικό μου το Nokia 1.92mp έχει τέλεια απεικόνιση στο κινητό αλλά χάλια στο PC...
GI@RG@S Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Pedes me diafora to N93 kai gia gia video kai gia fotos.....einai kati san adikatastasi psifiakis mixanis......odos trabaei video me 30 kare/defterol gia kitakste edo ti lene .... http://www.myphone.gr/devices/preview-222.html
activex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 paidia, eixa diavasei ena periodiko gia kinita, to opoio elege, os gnosto, pos to N93, travaei video sta 30 fps. Elege omos, pos to LG me ta 5MP, travaei video sta 15fps. Giati simbainei auto? file auto simbeni profanos epidi to ena exei kalitero epeksergasti apo to allo! opos katalabenis ta 30 kare theloun kai mpoliki isxi... Εμ, όταν λες καλή ποιότητα για πού εννοείς... Σε PC ή στο κινητό... Γιατί π.χ. το δικό μου το Nokia 1.92mp έχει τέλεια απεικόνιση στο κινητό αλλά χάλια στο PC... ti enohs xalia? 1600x1200 analisi den nomizw na einai kai asxima. bebea theli kai ligo psaksimo apo ti meria sou gia na paris mia kali fotografia pezoun pola rolo...opos o fotismos h estiasi h apostasi h statherotita klp klp.. an esi px tis bgazis tholes den fteei aparetita to kinito h ta megapixel me ligo piramatismo pisteuo mporis na paris ikanopoihtikotato apotelesma kai sta 1.92mp... mia foto apo to n70 endiktika : http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n70-camera/camera/14052005(12).jpg me ligi prosoxi tha mporouse kai kalitera e?
savvvas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, για να ξεκαθαριστεί κάπως το θέμα, πόσα ΜΒ η καλύτερη φωτογραφία που έχετε τραβήξει, με την μέγιστη ανάλυση του κινητού σας? Εγώ, με το Ν73, έχω τραβήξει φωτογραφία 1ΜΒ. Εσείς?
activex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, για να ξεκαθαριστεί κάπως το θέμα, πόσα ΜΒ η καλύτερη φωτογραφία που έχετε τραβήξει, με την μέγιστη ανάλυση του κινητού σας? Εγώ, με το Ν73, έχω τραβήξει φωτογραφία 1ΜΒ. Εσείς? tora ti akribos ksekatharisoume?
savvvas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 tora ti akribos ksekatharisoume? na ksekatharisoume poio vgazei kaliteri fotografia (opos leei kai o titlos)
activex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 na ksekatharisoume poio vgazei kaliteri fotografia (opos leei kai o titlos) apla yponoousa oti to megethos exei na kani kai me ton logo tis ekastote simpiesis kai oxi aparetita kai me tin piotita "tin antilipti toulaxisto pros to antropino mati" h opia opos eipame eksartate apo polous paragontes. tha mporouse px mia .bmp eikona se analisi 640x480 kai 1 mb megethos na einai kaliteri apo mia .jpg 1600x1200 me 400kb megethos? egw lew OXI. sinepos to megethos den einai monodromos
damis72 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αποψη μου το Κ800i είναι το πιό κοντινό που θα βρεις αυτή την στιγμή σε μία ψηφιακή μηχανή, εχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Μόνο για φωτογραφίες όμως γιατί το βίντεο είναι χάλια, το Ν93 είναι εκατό φορές καλύτερο στο βίντεο αλλα όχι τόσο καλό σε φωτό. Η ποιότητα της εικόνας όμως δεν προέρχεται από τα mp αλλά από τον φακό ...όσο πιό καλος ο φακός τόσο καλύτερη ποιότητα η φωτό. Τι να την κάνεις φωτογραφία 5mp αν είναι γεμάτη θόρυβο... και πρέπει να την κάνεις σμύκρινση για να την δεις καλά ... ΑΛΛΑ ακόμα και το καλύτερο κινητό είναι πολύ πιό πίσω από μία μέτρια ψηφιακή φωτογραφική σε θέμα ποιότητας.
Σκύμνος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ΑΛΛΑακόμα και το καλύτερο κινητό είναι πολύ πιό πίσω από μία μέτρια ψηφιακή φωτογραφική σε θέμα ποιότητας. Το κινητό όμως το κουβαλάς πάντα μαζί σου...
damis72 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Το κινητό όμως το κουβαλάς πάντα μαζί σου... Ακριβώς για το λόγο αυτό διάλεξα το Κ800.... εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει το βίντεο ..
Vagos_46 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 κανεις δεν εχει αναφερει το sharp V-903 το οποιο πιστευω βγαζει παρα πολυ καλες φωτο!!
--b}{d-- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 den kserw an epikrati sinxisi ta pragmata me ta megapixel nomizw einai pio apla kai autonoita.analisi orizontia x analisi katakorifi = pixel! "kai pixel / 1.000.000 = megapixel" px 1600*1200=1.920.000/1.000.000=1.92 megapixel Dude καμιά φορά τα αυτονόητα είναι "εαυτώ-νοητα". Με άλλα λόγια πιο λάθος δεν θα μπορούσες να είσαι και απορώ πως κατέληξες σ'αυτή την αριθμητική σχέση μεταξύ των δύο... 1 pixel κανονικά είναι το ολοκλήρωμα 1 megapixel.
iced Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Για ριξτε μια ματια εδω για τις φωτογραφίες. Συμφωνώ οτι των κινητών δεν ειναι τοσο καλες οπως οι κανονικες ψηφιακές...
activex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 -;1394078']Dude καμιά φορά τα αυτονόητα είναι "εαυτώ-νοητα". Με άλλα λόγια πιο λάθος δεν θα μπορούσες να είσαι και απορώ πως κατέληξες σ'αυτή την αριθμητική σχέση μεταξύ των δύο... 1 pixel κανονικά είναι το ολοκλήρωμα 1 megapixel. auto me ta olokliromata sigoura to katalabame oloi aporw ti perimenis na sou apantisw. anti na "oloklironis" sta moutra mas bale tin parapano sxesi se opio paradigma thes kai tha dis pos piani panta.. dikia mou patenta kalo e? den eixa skopo na epitethw file alla to hfos sou den mou aresi tha mporouses na pis tin apopsi sou pio hrema. os thigmenos lipon sou apantaw analoga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.