Προς το περιεχόμενο

γέφυρα δικτύου ???

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπών στο pc μου έχω 2 κάρτες δικτύου και το pc είναι σε lan με 4 αλλα pc και λέω εγώ τώρα γεφυρώσω τις 2 κάρτες δικτύου μου σαν μια και συνδέσω και τις 2 στο Switch κερδίζω τίποτα από αποδώσει ταχύτητα γιατί όλα τα αλλα pc με γονατίζουν στο δίκτυο

η δεν παίζει κανένα ρολο η γέφυρα δικτύου με αυτό που θέλω ? υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει τέτοιο πράγμα να ενωθούν 2 κάρτες δικτύου δηλαδή και να φαίνονται σαν μια με διπλή ταχύτητα γιατί το όλο δίκτυο είναι 100αρι και ποιος δίνει τόσα λεφτά να αλλάξει εξοπλισμό

Δημοσ.

ναι φιλε μου αυτο σου είπα δεν γίνετε να πάω να σκάσω τώρα πόσα λευτά για 4 κάρτες και ενα switch ασε που το ένα pc είναι σκατουλικο και δεν έχει καμία Pci free

Δημοσ.

όλα στα 100 όλα τώρα απο ταχύτητεσ δεν ξέρω να το δώ και ούτε έχω κανένα πρόγραμα στο μυαλό μου και ενός ότι όταν όλα τα pc τρέχουν κάτι από εμενα πχ μουσική παιχνίδια κτλ τότε εγώ σέρνομαι παντού

switch υπάρχει

100αρι όμως

Δημοσ.

Για να μετρήσεις την ταχύτητα κοίταξε το Netmeter. Όταν λες οτι κολάς παντού, π.χ και στο να κάνεις browsing; Λίγο περίεργο μου ακούγεται, και δε νομίζω να φταίει η ταχύτητα δικτύου.

Δημοσ.

εννοώ ότι όταν πχ κάποια pc ακούνε μουσική από τον δικό μου το δίσκο εγώ δυσκολεύομαι να τον ανοίξω κιόλας τώρα θα δοκιμάσω το πρόγραμμα

Δημοσ.

Έστω οτι ακούνε 4 pc μουσική, π.χ ένα mp3 των 320 kbps. 320x4=1280kbps δηλαδή 1.5mbps. Ακόμα και 10mbps να ήταν, η ταχύτητα του δικτύου φτάνει. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει.

Δημοσ.

Ναι, ένα είναι αυτό που λέει ο spirosta. Έχεις κοιτάξει για τίποτα ιούς, κτλ;

Antivirus έχεις; Δοκίμασε λίγο με κλειστό το antivirus (όσο μπορεί να το κλείσει κανείς). Επίσης κοίτα την ώρα που γονατίζεις τους πόρους του συστήματος. Έχεις υψηλή χρήση CPU, μνήμης μήπως (swap); Οι δίσκοι σου δουλεύουν κανονικά; Μήπως έχει πέσει κανένας σε pio mode αντί για dma;

Δημοσ.
ναι φιλε μου αυτο σου είπα δεν γίνετε να πάω να σκάσω τώρα πόσα λευτά για 4 κάρτες και ενα switch ασε που το ένα pc είναι σκατουλικο και δεν έχει καμία Pci free

το "ποσα λεφτα" ειναι σχετικο. μπορεις να παρεις με 14 ευρω 1000ρα καρτα ο καθενας, και ενα switch με 30-40 παλι 1000αρι.

δλδ με 20ευρω εκαστος περιπου θα το κανετε.

παρολαυτα και με το 100αρι θα επρεπε να μην εχεις τετοια προβληματα. εδω εγω με ασυρματο και ακουω μουσικη απο τον αλλον και δεν τον καθυστερει.

μηπως το pc σου ειναι πολυ παλιο και δεν αντεχει πολλα πολλα? κανε και ανασυγκροτηση.

Δημοσ.

φιλε μου το PC δεν έινια παλιό και ανασυγκρότηση γίνετε με το Diskeeper κάθε βραδυ το θέμα έινια όμως ότι όλα τα pc είναι δικά μου οποτε το κόστος πέφτε σε μένα όλο αλλα θα το ψάξω αν και νομίζω ότι κάτι διορθώθηκε οπτέ δεν αμφιβάλλω ότι είναι καμια πρωτοβουλία των παραθύρων πάλι

ευχαριστώ πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...