maneris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Agorasa mia esoterikh karta tv Crypto tv radio III......sthn arxi leitourgouse mia xara alla otan ekana format kai thn ksanaperasa,douleuei alla xwris hxo...exw valei tous drivers kai to programma ksana kai ksana xwris apotelesma....Dokimasa kai ta hxeia sthn eksodo hxou ths kartas kai pali mhden hxos......an kapoiios gnwrizei kati, PLEASE HELP me.......paides eimai se apognwsh......
jim22479 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα εμενα δεν δουλευει απο την αρχη που την εγκατεστησα.Οποιος γνωριζει κατι ας πει.Λες να παιζει τιποτα με ηχεια;Τι ηχεια εχεις?
maneris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 εγω εχω συνδεσει το στερεο μου στο pc......το συνεδεσα απεθειας πανω στην καρτα αλλα και παλι τιποτα......Crypto sucks!! Οταν εχω νεα θα σου πω...
Apoptygma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Χαζό αυτό που θα πώ, αλλά το μαύρο καλωδιάκι που τη συνδέει με την κάρτα ήχου το έχετε βάλει ;
maneris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ame!!!!τελικα τα ηχεια απο την καρτα απευθειας δουλευουν.......πανς στην καρτα ηχου οχι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.