zaskar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ενώ μέχρι χθες όλα καλά και όλα ωραία κατέβαζα με GetRight από rapidshare χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, από σήμερα κάτι έπαθε και σε ότι και αν προσπαθώ να κατεβάσω μέσω οποιουδήποτε download manager (δοκίμασα και το FlashGet) μου κατεβάζει ένα αρχειάκι 6Kb αντί για το κανονικό, το οποίο όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει error. Αν το ίδιο αρχείο το κατεβάσω δίχως download manager θα κατέβει μια χαρά. Τι έγινε ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς;
zaskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά πείτε μου γιατί θα σκάσω. Μήπως υπάρχει κάποιο download manager που να δουλεύει με το rapidsahre.com; Αυτό που θέλω είναι να προσθέτω τα url στην ουρά και αυτά να κατεβαίνουν ένα-ένα ή δυο-δύο.
comfuzio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 και σε μενα το κανει αυτο και δεν ξερω τι ειναι....
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Σε μενα δουλευει και το FlashGet και το rapget ....
zaskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δουλεύει και σήμερα που μιλάμε; Γιατί και εμένα μου δούλευε μέχρι προχθές, τις δυο τελευταίες ημέρες κάτι έπαθε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δουλεύει και σήμερα που μιλάμε; Γιατί και εμένα μου δούλευε μέχρι προχθές, τις δυο τελευταίες ημέρες κάτι έπαθε. Δεν σταματησε καθολου ολες αυτες τις μερες που διαβαζω για προβληματα. Παρακαλω μη με ματιασετε !!!!! :-D
Petza Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Αν έχετε Premium-Account πηγαίνετε στα options και τσεκάρεται το Direct download
zaskar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Οχι δεν είναι αυτό. Αυτό αν το κάνεις σου βγάζει προβληματάκια αν το link του rapidshare είναι μέσο anonimizer. Το έκανα και τπτ.
feanor_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ki emena mou ekane to idio to flashget kai to egala.... mhpws xerei kaneis kati?????
Petza Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα μόλις το ενεργοποίησα κατεβάζω συνέχεια και τώρα που γράφω κατεβάζω με Flash Get
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Απιστοι του ie ....Μετανοειτε !!!!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.