Προς το περιεχόμενο

Rapidshare και Download Managers

zaskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ μέχρι χθες όλα καλά και όλα ωραία κατέβαζα με GetRight από rapidshare χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, από σήμερα κάτι έπαθε και σε ότι και αν προσπαθώ να κατεβάσω μέσω οποιουδήποτε download manager (δοκίμασα και το FlashGet) μου κατεβάζει ένα αρχειάκι 6Kb αντί για το κανονικό, το οποίο όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει error. Αν το ίδιο αρχείο το κατεβάσω δίχως download manager θα κατέβει μια χαρά. Τι έγινε ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς;

post-764-129062939783_thumb.gif

post-764-129062939784_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά πείτε μου γιατί θα σκάσω. Μήπως υπάρχει κάποιο download manager που να δουλεύει με το rapidsahre.com; Αυτό που θέλω είναι να προσθέτω τα url στην ουρά και αυτά να κατεβαίνουν ένα-ένα ή δυο-δύο.

Δημοσ.

Δουλεύει και σήμερα που μιλάμε; Γιατί και εμένα μου δούλευε μέχρι προχθές, τις δυο τελευταίες ημέρες κάτι έπαθε.

Δημοσ.
Δουλεύει και σήμερα που μιλάμε; Γιατί και εμένα μου δούλευε μέχρι προχθές, τις δυο τελευταίες ημέρες κάτι έπαθε.

Δεν σταματησε καθολου ολες αυτες τις μερες που διαβαζω για προβληματα.

Παρακαλω μη με ματιασετε !!!!!:-D :-D :-D

Δημοσ.

Οχι δεν είναι αυτό. Αυτό αν το κάνεις σου βγάζει προβληματάκια αν το link του rapidshare είναι μέσο anonimizer. Το έκανα και τπτ.

Δημοσ.

ρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα

μόλις το ενεργοποίησα κατεβάζω συνέχεια

και τώρα που γράφω κατεβάζω με Flash Get

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...