Προς το περιεχόμενο

Ποια οθόνη απο 20'' και πάνω και μέχρι 450 ευρώ θα διαλέγατε?

christos_ts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σιγουρα οχι την lg204.ηρθε μια προβληματικη παρτιδα στην πατριδα !

τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.

αμα πετυχεις πουθενα την 203 χτυπα την.

σχετικά με τη 203, αναφέρω ότι το Media Markt Φαλήρου, έχει καμιά 30αριά από δαύτες, σε ρόλο demo, και θα τις αμολήσει κάποια στιγμή προς πώληση κάποια στιγμή, και σε τιμή ξεφτίλα λογικά.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Belinea που ανέφερε κάποιος, εγώ ξέρω την 102035w στα 380 από pixmania, αλλά είναι 20 ιντσών με S-PVA, και όχι 21 ή 22 ιντσών...

Τι κάνουμε ρε παιδιά, ψάχνω οθόνη ένα μήνα τώρα, δεν έχω καν PC :-(

Aφήστε να αγοράσω εγώ πρώτος :-P

Δημοσ.

Πολύ ωραίος πίνακας και οργανωμένος

Περιμένω να δω γνώμες...

btw σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει καμία 20"+ να έχει και tuner ε;

Δημοσ.

http://www.pixmania.com/gr/gr/461260/art/belinea/ieuic-tft-22-2225-s1w-5-m.html?srcid=1354

Αυτό είναι το site για την Belinea στις 22''. Για μένα είναι πάρα πολύ καλή οθόνη. Πάρα πολύ καλή επίσης είναι και η samsung 205BW 20.1'' .Αν δείτε τα χαρακτηριστικά της είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

1) Υπάρχουν πολλές ασάφειες και δεν ξέρω αν όσα γράφεις ισχύουν. Εγγύηση 0 πίξελ η LG 204? Μπα, δεν νομίζω... Βρήκα και κατάστημα να το λέει, αλλά και πάλι δεν νομίζω να ισχύει. Επίσης η συγκεκριμένη οθόνη δεν πρέπει να υπάρχει σε πολλά καταστήματα. Άντε να υπάρχουν 10 οθόνες σε όλη την Ελλάδα... Οπότε είναι σαν να μην υπάρχει αυτή η επιλογή, εκτός και αν περιμένουμε μέχρι να βγει η L304...

Οπότε κάνε EDIT και βάλε ότι δεν είναι διαθέσιμη λόγω LG, και ότι δεν έχει 0-πίξελ εγγύηση, μόνο η Belinea έχει

2) Κάνε EDIT και βάλε και την Philips 200wp7es

Philips 200wp7es (451.86 €)

• Διαγώνιος - Ανάλυση: 20.1" 1680x1050

• Dot Pitch: 0.258mm

• Φωτεινότητα: 300cd/m²

• Αντίθεση: 800:1

• Response Time: 8ms

• Γωνίες Θέασης: 176°/176°

• Συνδέσεις: VGA, DVI-D

• Αλλα Χαρακτηριστικά: Silver, 4xUSB

• Εγγύηση: 3 χρόνια

S-PVA PANEL ! ! !

3) EΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ SAMSUNG:

Samsung 203B: 8ms (RISE AND FALL)

Samsung 204B: 5ms (GRAY-TO-GRAY)

Samsung 205BW: 6ms (RISE AND FALL)

Πρόσθεσε αυτές τις πληροφορίες πιο πάνω, γιατί το 5ms της μιας είναι σίγουρα πολύ χειρότερο από τα 6 της άλλης (αναφέρονται προφανώς σε διαφορετικούς χρόνους)

Πολύ φάση έχει που λες, Samsung 205BW με 6ms και κάτω γράφεις 8ms και Gray-to-Gray μάλιστα........... Eίναι 6ms rise+fall time!

4) Τώρα για το τι πιστεύω, δεν ξέρω ούτε και γω... Πάντως με 450 παίρνεις είτε 20άρα wide με S-PVA πάνελ είτε 22άρα με ΤΝ. Εγώ δεν θέλω 22άρα, οπότε είτε την Philips 200wp7es στα 450 ευρώ θα έλεγα με το S-PVA panel της, είτε πιο φτηνά στα 320 την LG, η οποία δεν υπάρχει στην Ελλάδα διαθέσιμη... Παίζει βέβαια και η Samsung που ανέφερες (205BW). Οι άλλες 2 Samsung δεν είναι WideScreen monitors (204Β και 203Β), ενώ δεν θα έπαιρνα επίσης ASUS, HP, FUJITSU-SIEMENS, VIEWSONIC κτλ...

Δημοσ.

δεν βλέπω καμία απάντηση από αυτούς που έγραψαν ότι υπάρχει προβληματική παρτίδα ή ότι έχουν προβήματα οι 204, άντε ρε παιδιά γίνεται πιο συγκεκριμένοι ....

Δημοσ.

Φίλε μου αν διάβαζες στην αρχή θα έβλεπες πως έχω πει ότι η Philips είναι πάρα πολύ καλή οθόνη αλλά δεν μπορεί να μπει σε αυτό το post λόγο της τιμής της! Αν είχες εσύ ένα περιοδικό και έγραφες για οθόνες που κοστίζουν μέχρι 450 ευρώ θα έβαζες και οθόνες που κοστίζουν περισσότερο επειδή είναι καλύτερες? Δεν μπορείς να κινηθείς με αυτή τη λογική.

Τώρα για τις οθόνες που επέλεξες εντάξει σαν επιλογές είναι καλές. Για ποιο λόγο όμως δεν θα έπαιρνες καμιά από τις άλλες οθόνες? Κάποιες έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Δεν σου αρέσουν οι μάρκες τους ή θεωρείς ότι κοστίζουν πολύ γι' αυτά που προσφέρουν?

Δημοσ.

Είπαμε ότι κάνει 451 ευρώ, έλεος δηλαδή... Και διαβάζω τι γράφετε, δεν κάνω reply μόνο βλέποντας τον τίτλο

Το γιατί δεν διαλλέγω άλλη το είπα, τι να πάρω; ΒenQ? Εξ'άλλου καμία δεν έχει 0-πίξελ εγγύηση, όλες έχουν 3 χρόνια κανονική εγγύηση και όλες έχουν ΤΝ πάνελ στην φτηνή κατηγορία και S-PVA στην πιο ακριβή γύρω στα 450 ευρώ. Άρα οι διαφορές που θα είναι; Αν η μία έχει pivot και η άλλη δεν έχει; Δεν μπορώ να κατασταλλάξω και το είπα, γι'αυτό και ψάχνω οθόνη 1 μήνα τώρα, όμως δεν μπορώ να περιμένω άλλο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα έστησα μια SAMSUNG 205. Πάνω από τα 1360 X 768 ανάβει μόνο στα 60ΗΖ οπότε γίνεται πολύ κουραστική. Στα 1360 X 768 ανάβει στα 75ΗΖ και είναι πιο ξεκούραστη αλλά χάνει πολύ σε ευκρίνεια. Με λίγα λόγια δεν πρόσεξα στα χαρακτηριστικά της ότι, ναι μεν δίνει ανάλυση μέχρι 1600 αλλά μόνο στα 60ΗΖ.

Ποτέ μην πάρετε οθόνη που η ανάλυση της δεν δουλεύει στα 75ΗΖ, γιατί θα χάσετε τα ματάκια σας. Θα μου πείτε τι να την κάνεις την ανάλυση στα 1600; Για μένα που έβαλα μαζί με την οθόνη και την GEFORCE 8800 GTX είναι και λίγη.

Δημοσ.

Ποια είναι η προτεινόμενη ανάλυση/ανανέωση?

ρώτησα σε άλλα ποστ για την LG που παίζει στα 60Η 1600χ1080 και μου είπαν ότι είναι ξεκούραστη , τρεμόπαιζε???

Σήμερα έστησα μια SAMSUNG 205. Πάνω από τα 1360 X 768 ανάβει μόνο στα 60ΗΖ οπότε γίνεται πολύ κουραστική. Στα 1360 X 768 ανάβει στα 75ΗΖ και είναι πιο ξεκούραστη αλλά χάνει πολύ σε ευκρίνεια. Με λίγα λόγια δεν πρόσεξα στα χαρακτηριστικά της ότι, ναι μεν δίνει ανάλυση μέχρι 1600 αλλά μόνο στα 60ΗΖ.

Ποτέ μην πάρετε οθόνη που η ανάλυση της δεν δουλεύει στα 75ΗΖ, γιατί θα χάσετε τα ματάκια σας. Θα μου πείτε τι να την κάνεις την ανάλυση στα 1600; Για μένα που έβαλα μαζί με την οθόνη και την GEFORCE 8800 GTX είναι και λίγη.

Δημοσ.

ti sxesh exei to refresh rate me tis othones lcd re Makedona, tha mas trelaneis? sta 60hz ginetai kourastikh h lcd othoni sou?! ti tha akousoume akoma...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

psaxno tin Philips 200WP7ES se kapio katastima stin patra kai den tin vrisko pouthena konta sta 460 euro

to multirama exei to paleotero montelo, to plaisio den fernei philips kai ena allo katastima pou rotisa ithele 490 euro kai mia vdomada na tin ferei

se ilektronika katastimata pou rotisa den tin ixan diathesimi, kapia den i3eran pote tha paralavoun nea partida kai alla se 2 vdomades

3ereis kaneis kana katastima pou na tin exei se afti tin timi (460 euro)?

PS: antiprosopia tis philips iparxei stin patra?

Δημοσ.

Egw exw tin LG kai mexri twra eimai ypereuxaristimenos. Ti synistw alliws tin IIyama tin 22".

Ama tsekarete kai reviews se xena site tha deite pws ti thewroun poly kali.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα για την ακολουθη οθονη ποια ειναι η γνωμη σας?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=902888

Απο αποψη επιδοσεων/χρηματων εννοω.Μηπως εχετε κατι καλυτερο στο νου σας που να κυμαινεται στα ιδια χρηματα?Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...