georgep800 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Κάθε φορά που ανοίγω το pc αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Η πρώτη εικόνα που εμφανίζει η οθόνη είναι προφανώς η εικόνα που δείχνει ότι βρέθηκαν τα dvd-rom, κτλ.. Το πρόβλημα δεν είναι όμως εκεί, αλλα είναι στην οθόνη. Αυτό που δείχνει δηλαδή είναι μια στιγμιαία εικόνα(αυτό που αναφέρω παραπάνω) και μετά μαυρίζει. Δεν απενεργοποιείτε αλλα είναι σαν να είναι σε κατάσταση αναμονής ή κάτι τέτοιο. Επίσης το παράξενο είναι ότι αν πατήσω το κουμπί για να την κλείσω και μετά την ανοίξω, μου δείχνει πάλι στιγμιαία την την εικόνα(επιφάνεια εργασίας) και μετά πάλι μαυρίζει. Επίσης εάν πατήσω το κουμπάκι source που έχει, κάνει ακριβώς το ίδιο. Και τέλος, για να καταφέρω να την ανοίξω, πατάω καμιά δεκαριά φορές το κουμπάκι source(το πατάω, περιμένω να εμφανίσει στιγμιαία την εικόνα, το ξαναπατάω κτλ…) όπως επίσης την ανοιγοκλείνω άλλες τόσες φορές ώσπου κάποια στιγμή η εικόνα παραμένει, δηλαδή δεν ξαναμαυρίζει… Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;
georgep800 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Είναι TFT multisonic 19" και την έχω περίπου 3 χρόνια.
laskos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 pigene tin se allo pc kai des ti kanei ekei. isos na ta exei paiksei to backlit to opoio prepei na ftiaxnete
georgep800 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Την σύνδεσα στο φορητό και κάνει ακριβώς τα ίδια... Αυτό το backlit που αναφέρεις τι ακριβώς είναι; Επίσης υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να οφείλεται στα καλώδια με τα οποία συνδέεται η οθόνη με το pc;
georgep800 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Επειδή απ'ότι κατάλαβα το μόνο που απομένει είναι να την πάω σε κάποιο μάστορα, υπάρχει κάτι τελευταίο που θα μπορούσα να κάνω. Για παράδειγμα να δοκίμαζα άλλα καλώδια(αυτά που συνδέουν την οθόνη με το pc);
metalmike Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει κανα pin στο βυσμα του καλωδιου οποτε ναι δοκιμασε αλλα καλωδια!
georgep800 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης να ρωτήσω το εξής. Στους drivers έχει δίο επιλογές. Ένας driver είναι για το μοντέλο της οθόνης που έχω και λέει μέσα σε παρένθεση digital και ο άλλος driver είναι πάλι για το μοντέλο της οθόνης που έχω και λέει analog. Πως θα δώ τι τύπου είναι η οθόνη που έχω για να εγκαταστήσω το ανάλογο;
georgep800 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά πήγα την οθόνη στο service απ' όπου την πήρα και δεν κατάφεραν να βρούν που είναι το πρόβλημα, οπότε μου έδωσαν καινούρια! Ξέρει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται με την εγγύηση της καινούριας οθόνης;
stk@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Georgep800, Συνήθως σε τέτοια περίπτωση η οθόνη που πήρες καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργείας 6 μηνών,πρέπει να επικοινωνήσεις με το service και να το διευκρινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.