jimarass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά πήγα εχτές σε ένα μαγαζί νομίζω των multirama , που λεγόταν extreme και είδα κάτι οθόνες, νομίζω viewsonic ή Nec οι οποίες είχαν ΠΟΛΥ λαμπερά χρώματα συγκριτικά με τις άλλες, μου έκανε πολύ εντύπωση. Τις γνωρίζεται?Μιλάμε για τρελή διαφορά....
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 μήπως ηταν glare η οθόνη και γυάλιζε αρκετά;αυτό για τα laptop αλλιώς μιλάμε για μεγάλο contrast ..
jimarass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αλλάτα χρώματα ήταν πιο ζωντανα και μπροστά της οι άλλες έμοιαζαν χόρτο.......Δεν ήταν λαπτοπ.Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα.
cger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Πρέπει να είδες την Nec 1770gx Multisynq ή την 1970gx που είναι glare. Την 1η την έχω από τον Ιανουάριο και είναι εκπληκτική.
tarrasque Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Είναι καλές αρκεί να μην έχεις φως από πίσω σου...
Dklearhos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Aν είναι glare τότε προσωπικά δεν αξίζει για κάποιον που δουλεύει σε χώρο με λίγο παραπάνω φωτισμό λόγο αντανάκλασης του φωτός μέσα στην οθόνη. Πάντως μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα από τις βιτρίνες γιατί σαν νέο μοντέλο που είναι μπορεί να την έχουν έχουν ρυθμίσει από το μαγαζί ώστε να χτυπάει στο μάτι.Και αυτό ισχύει σε όλα τα "μεγάλα" καταστήματα (το γνωστό marketing). Από τεχνολογικής άποψης δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από τις απλές mat οθόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.