sakissss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να αγοράσω μια TFT 19'' έχω καταλήξει σε 2 οθόνες.Στην Eizo S1901 T-K που έχει προσφορά το Media Markt στα 299ευρώ και στην LG M1917A με TV-Tuner στα 350ευρώ.Η ερώτηση μου είναι η εξής.Καλύτερα η οθόνη να έχει ενσωματομένο Tv-Tuner η να αγοράσω κάποιο εξωτερικό?Στη προκειμένη περίπτωση ποιά από τις 2 οθόνες θα επιλέγατε?
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 kalytera exwteriko tv tuner....kai proteinw thn EIZO.apla einai koryfh...
neilia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 γιατι λες καλυτερα εξωτερικο tuner? και εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω μια με ενσωματωμενο tv tuner. καπου νομιζω οτι διαβασα οτι θα βγει κ μια amoi με ενσωματωμενο και τον ψηφιακο δεκτη... γενικα για τις amoi παντως τι πιστευετε?
spock Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Προσωπικά, δεν την έχω ξαναματακούσει αυτή την Amoi. Και, μετά από μια μικρή εγγούγγλιση, βλέπω ότι... τηλεοράσεις φτιάχνουν οι άνθρωποι, όχι οθόνες. Και το παλλικάρι εδώ, για οθόνη ρωτάει, απλά αν είναι καλύτερα να πάρει οθόνη με ενσωματωμένο tuner. Για κοίτα κι εσύ εδώ βρε... neilia (?)
neilia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ειναι ψιλογνωστη. το εχω δει kai το site που λες. ειχα δει καταχωρηση-διαφημιση της για οθονες pc πριν 1-2 τευχη σε καποιο περιοδικο (ram-pc magazine, δεν θυμαμαι) . μου ειχε φανει λιγο εντυπωσιακη να σου πω την αληθεια, ειχες πανω θυρες usb , αλλες θυρες κλπ κλπ και ειχε και tv tuner. πηρα τηλ κ ρωτησα και μου ειπε ο αντιπροσωπος να ξαναπαρω μετα απο λιγο καιρο που θα φερει νεα κομματια κ θα φερει κ την εν λογω 17αρα γιατι ειχε μονο 19' κ πανω.19' δεν μου κανει εμενα, δεν χωραει στο γραφειο.. υ.γ. οσο για το neilia... απ'την βιασυνει μου να κανω εγγραφη και να κανω post ανακατεψα ονομα και nickname.. neil-ilias.. υ.γ.2 η αντιπροσωπεια της ειναι ''AMOI TELECTRON, EΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 48, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. 210.9310.619'' καποια στιγμη θα παω απο εκει...
PATRINOS06 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 pisteyw oti h eizo einai koryfh sto xwro twn ohonwn.an exeis ta lefta kai mporeis na ta diatheseis,pare eizo...tha me thimitheis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.