gbras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερα, Προσφατα αγορασα μια καρτα τηλεορασης ψηφιακου και αναλογικου σηματος την Pinnacle 310i. Ενω η καρτουλα λειτουργει γενικα μια χαρα, στα αναλογικα καναλια εμφανιζει θορυβο ( ασπρες κουκιδες παντου) . Ειναι η τριτη κατα σειρα καρτα hybrid που μου εμφανιζει αυτο το προβλημα. Πριν ειχα δυο αλλες Asus my cinema. Ειναι δυνατον να ειμαι τοσο ατυχος. Δεν νομιζω οτι παιζει θεμα παρεμβολων απο το pc γιατι εχω και μια Kworld μονο αναλογικου σηματος που παιζει μια χαρα. Εχει τυχει σε αλλον αυτο το προβλημα?μηπως ειναι τελικα ελλατωματικο το chip της philips? Υπαρχει περιπτωση να φταιει καποιος driver???? Αν εχει καποιος καποια ιδεα η του εχει τυχει ας πει εδω την αποψη του
ennatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Έχεις δοκιμάσει τους τελευταίους drivers, τους 4.11 από το site της Pinacle?
Apostolishatz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον drivers μυρίζει η δουλειά!Εγώ είχα όπως και ο φίλος την K-World από παλιά και πρόσθεσα μια AVERmedia Hybrid για να έχω και τα ψηφιακά κανάλια και δουλεύουν και οι δύο τζετ
gbras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ti na po re paidia. Den exo dei gia teleutaious driver. Tha koitakso na katevaso kai na dokimaso palli. Apo oti paratirisa epaize mia elliniki aspormauri tainia kai den eixe katholou auto to xioni ( ston alpha sigekrimena). kala auto to problima den exei tixei se kanena allo? Einai poli parakseno treis kartes na mou parousiazoun to idio problima. pantos tis dio asus pou eixa prin tis eixa paei sto service tou katastimatos kai eixan diapistosei kai ekei to provlima.Opote mporei na ftaiei o ipologistis i oi driver?
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Για να αποκλείσεις πρόβλημα της κάρτας, θα έλεγα να τη δοκιμάσεις και σε κάνα-δυο PC γνωστών/φίλων. Αν εκεί παίζει εντάξει, μάλλον έχεις πηγή παρεμβολών μέσα/κοντά στο PC σου (τροφοδοτικό, κάποιος πυκνωτής της μητρικής, το on-board κύκλωμα ήχου, το λαμπατέρ του γραφείου???). Τώρα γιατί με αναλογική κάρτα δεν έχεις τόσο θόρυβο...ίσως έχει πιο ανεκτικό tuner, ίσως σε πάει περισσότερο!!! Άβυσσος καμιά φορά η ψυχή των PC...
gbras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 me tin analagiki den exo katholou thoribo!! anyway molis mporeso ontos tha ti dokimaso se filo na do an ekei paizei sosta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.