newfather Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 to παραπάνω εμφανίζεται όταν βάζω ένα άδειο cd και θέλω να το ανοίξω. Με τα γραμμένα δεν έχει πρόβλημα, όπως και με τα άδεια dvd. ti φταίει?
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ...όταν βάζω ένα άδειο cd και θέλω να το ανοίξω... Τί να ανοίξεις ακριβώς σε άδειο CD...?
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δεξί κλικ στα αρχεία που θες, Send To -> DVD-RW Drive...
newfather Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 στα άδεια cd δεν υπάρχει η επιλογή του d με δεξί κλικ. κάτι γίνεται. έχω incd. μήπως αυτό φταίει? κάπου διάβασα ότι η roxio έχει αντίστοιχα προβλήματα, αλλά δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα. (εκείνο το συννεφάκι που έβγαινε στην αντιγραφή cd έχει εξαφανιστεί. μήπως ήταν της roxio και ήταν προεγκατεστημένο???)
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αν δε χρησιμοποιείς το InCD για packet writing, θα πρότεινα να το αφαιρέσεις. Και εγώ παλιότερα είχα αντιμετωπίσει προβλήματα με αυτό, χώρια που τελικά το packet writing είναι αμφιβόλου χρησιμότητος με τη χαμηλότατη αξιοπιστία που έχει...
newfather Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 σύμφωνοι, αλλά ήδη κάποια cdrw-dvdrw τα έχω φορμάρει με το incd. πώς θα μπορώ να σβήνω και να γράφω σε αυτά;
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αφού ήδη χρησιμοποιείς τέτοια δισκάκια, αυτό σε αναγκάζει να κρατήσεις το InCD εγκατεστημένο. Προς το παρόν, κάτι άλλο δε μου έρχεται στο μυαλό δυστυχώς.
newfather Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 σε συνέχεια του προηγούμενου post ήθελα να πω ότι σκέφτηκα να ξεφορτωθώ το incd διαγράφοντας τα δισκάκια (έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν θα βγάλω το incd) και πράγματι έπιασε το κόλπο. Αλλά σε ένα dvd/rw μου γράφει ότι δεν έχει καθόλου ελεύθερο χώρο. Ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα (πλην incd) για φορμάρισμα cd/dvd?
parsifal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Αν εννοείς να το φέρεις σε κατάσταση (περίπου) όπως όταν το αγόρασες, από το πρόγραμμα εγγραφής που χρησιμοποιείς. Π.χ. στο menu του Nero: Recorder -> Erase Rewritable Disc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.