PaNtErAz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά αν και η Realtek έβγαλε drivers για την AC97 για Vista (στις 22/11/2006), τους κατέβασα, τους εγκατέστησα από το utility της κάρτας παίζουν κανονικά όλα τα ηχεία (Quadraphonic έχω, 4 δηλαδή με Subwoofer) όταν πάω να ακούσω ένα τραγούδι με Winamp ή να δω ταινία με Media Player 11 ή να παίξω ένα παιχνίδι παίζουν ΜΟΝΟ τα μπροστά ηχεία! Έψαξα όλες τις επιλογές των Vista, της κάρτας ήχου κ.τ.λ. αλλά δεν κατάφερα παρά μόνο να παίζουν τα μπροστά ηχεία. Τα πίσω είπαμε μόνο στο Utility της κάρτας... Καμία λύση ή κανένας με παρόμοιο πρόβλημα;
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ti se xalaei na ta kaneis apo to utility ths kartas? Eksallou fola einai h Realtek, den einai kai kamia High Quality card (opws kai kamia onboard allwste)...
PaNtErAz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 μόνο στο τεστ που έχει το utility της κάρτας...
LEFteriz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 μια απ τα ίδια κι εδώ φίλε να κοιτας στο http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#AC για οδηγούς γιατι τους ανανεώνει πολύ συχνά... κι εγώ στα VISTA RTM με αυτούς τους drivers εχω 4κάναλο μονο απο το Utility της κάρτας.. τουλάχιστον δουλεύει το SPDIF
PaNtErAz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Έπαθα πλάκα! Σήμερα 27 του μηνός έβγαλαν νέους drivers. Θα τους δοκιμάσω και θα σας πω.
PaNtErAz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Τους κατέβασα, του έβαλα και πάλι στο Winamp και στο Media Player παίζουν μόνο τα δύο ηχεία. Μόνο στο ChrisTV παίζουν και τα τέσσερα...
PaNtErAz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τελικά έβαλα Windows XP και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.