gmavrom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν... Έχω μετατρέψει το DVD-RW σε Region Free δηλαδή δεν έχει Region Protection... Από τοτε όμως ότι ταινίες ριπάρω δεν παίζουν στο επιτραπέζιο DVD-Player που έχω... Είναι ένα Sony Region 2... Αντίθετα σε κάτι άλλα επιτραπέζια Bluesky παίζει... Ισως επειδή είναι Region Free... Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να παίζουν και σε μένα... Μήπως φταίει τίποτα άλλο?? :cry:
gmavrom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μηπώς φταίει που δημιουργώ ISO File με τον CDBurner?? Kαι το αντιγράφω επίσης με το FREE BURNER... Δέν έχω κάποιο άλλο πρόγραμμα...
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δεν παίζει να φταίει το DVD-R που το έκανες region free, όλος ο κόσμος το κάνει. Είναι ασυμβατότητα του player. Δηλαδή εαν είχες ένα home video που το έφτιαξες εσύ σε dvd και ήθελες να το παίξεις πάλι region free δε θα ήταν; Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που αντιγράφεις ένα dvd το κάνεις region free και βγάζεις macrovision κτλ... Σε τι mode τα καίς;;; τί δισκάκια είναι; (+R, -R) Δοκίμασε και το nero..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.