sentient6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς πως να αλλάξω την διαδρομή του φακέλου η μουσική μου -- οι εικόνες μου απο το μενού εναρξη;;; να είναι στον D:/My music πχ... ευχαριστώ
NeOSL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 κάτι είχα κάνει παλιότερα , αντίστοιχο μ' αυτό που ζητάς . Από το site της Microsoft , ψάξε και κατέβασε το powertoys/tweakUI . Κάπως έτσι . Γρήγορη εγκατάσταση . Έχει επιλογές ... και γι' αυτό που ζητάς αλλά και για άλλα πράγματα . Προσοχή όμως μην κάνεις καμια ζημιά στο σύστημα σου από λάθος ρυθμίσεις .
sentient6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 χμ...το κατέβασα, αλλά δεν είδα πουθενά αυτό για να αλλάξω το λίνκ του φακέλου "η μουσική μου" :-/
NeOSL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Από το TweakUI πήγαινε στο "My Computer" , "Special Folders" και επέλεξε το folder "My Music" .
sentient6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 χαχα....γαμάτος είμαι!!! έλεος η στραβομάρα μου όμως... ευχαριστώ πολύ...να σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.