KilliK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 γειασας παιδια. πηρα προσφατα ενα χβχ360 το οποιο περα απο τα games,θα θελα να το χρησιμοποιησω για hd home entertainment center (οπως κανω ηδη με το χβχ1για τα μη hd media files) θαθελα ομως καποιες διευκρινισεις. ξερω πως το χβχ2 μπορει να κανει streaming μονο σε αρχεια τυπου wmv,mpeg1 και mpeg2 και σε τιποτα αλλο.και αν εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει εδω περα προς παρον δεν υπαρχει homebrew software/modchip που να παρακαμπτει τον παραπανω περιορισμο βεβαια υπαρχει ενας εμμεσος τροπος,να παιξει το χβχ2 ολα τα media format με realtime transcoding μεσω καποιωv ειδικων transcoders oi οποιoi τρεχουν σε pc me windows xp mce.αλλα κατι τετοιο για μενα δεν ειναι τεχνικα εφικτο,καθως το pc μου ειναι αρκετα παλιο για να μπορει να κανει real-time trascoding hd media content. οποτε ο μονος τροπος που μου μενει ειναι το conversion ton media files που εχω στον hdd sto pc μου, σε wmv/mpeg format.για τα περισσοτερα φορματ οπως divx,xvid εχω βρει καλους media converters αλλα εχω κολησει με τα quicktime files.δεν εχω βρει καποιο καλο και γρηγορο προγραμμα που να μετατρεπει quicktimes se wmv/mpeg1,2 συμβατο φορματ για το χβχ2.οποτε αν εχετε να προτεινετε κατι εδω be my guest. παντως ευχομαι να βγει γρηγορα καποιο <σπαστηρι> το οποιο να απελευθερωνει το χβχ2 απο ολους τους ηλιθιους περιορισμους που εχει βαλει ι μς προκειμενου να προωθησει τα δικα της σχεδια (και αλλωνων) τεσπα ταμεπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.