Προς το περιεχόμενο

ανάλυση 1024Χ1080

akis07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω από τον φορητό μου υποόγιστή (4:3 οθόνη) ανάλυση 1024Χ1080 (από την vga έξοδο) ώστε να είναι στην native resolution της plasma μου. Σε οποιαδήποτε ανάλυση δοκίμασα, τμήμα της οθόνης παραμένει κρυμένο. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

efoson einai exwterikh to mono pou mporeis na kaneis einai na pas sthn diaxeirish othonwn apo thn karta grafikwn kai ekei,rythmizeis kai tis analyseis.kata pasa pithanothta ginetai,kai milaw panta gia thn periptwsh pou h eikona vrisketai MONO sthn plasma kai oxi kai sthn plasma kai sto forhto.to na exeis eikona kai sto laptop kai sthn plasma me diaforetikh analysh ap'oso xerw den ginetai,giati ousiastika ayto pou zhtas einai 2-screen support to opoio ap'oso xerw den exoun (akoma) oi grafikwn twn laptop...

Το πρόβλημά μου είναι ότι η ανάλυση είναι σωστή. Είναι η native ανάλυση της Plasma 42PD8600. Φυσικά δεν βρίσκεται στις υποστηριζόμενες αναλύσεις του υπολογιστή μου από τις ρυθμίσεις. Τέλος δεν με ενδιαφέρει τι θα φαίνεται στην οθόνη του laptop η οποία έχει καεί ο οπίσθιος φωτισμός της. Για το λόγο αυτό έχω ορίσει σαν βασική οθόνη την external δηλαδή την plasma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...