Cold_Hearted Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Kataskeyazw mia selida gia ena net radio kai 8elw na balw se kapoio shmeio ths selidas ena script pou na leei: now playing: song - artist. Exw psaksei arketa se diafora sites gia tetoia 8emata. Mhpws exei kapoios kapoio sygkekrimeno script ypopshn tou gia na to xrhsimopoihsw katey8eian?
anthony_crete Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 xmm...analogos ... sto http://radio.arbula.gr exoun ftiaksei kati tetoio kai pisteyw 8a einai sxetika eykolo na to klepseis
Cold_Hearted Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 to episkey8hka kai den brhka kati tetoio opws eipes... kai otan les analogws?
Hli4S Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 παιδιά και εγώ κατασκευάζω μια σελίδα για webradio και ψάχνω να βρω ένα τέτοιο script μήπως μπορεί κανεις να με βοηθήσει?
doutsos13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 έλα ρε ηλία και στο insomnia έφτασε η χάρη σου. μια χαρά τα κατάφερες με το widget πάντος κάντο publish στ insomnia να το δούνε τα παιδιά
the_eye Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 παιδιά και εγώ κατασκευάζω μια σελίδα για webradio και ψάχνω να βρω ένα τέτοιο script μήπως μπορεί κανεις να με βοηθήσει? με ποιό πρόγραμμα παίζεις μουσική ; η σελίδα σου σε τι είναι ; php ;
Hli4S Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 έλα ρε ηλία και στο insomnia έφτασε η χάρη σου. μια χαρά τα κατάφερες με το widget πάντος κάντο publish στ insomnia να το δούνε τα παιδιά χαχαχαχαχα thnxx με ποιό πρόγραμμα παίζεις μουσική ;η σελίδα σου σε τι είναι ; php ; κοιτα εγω απλα θελω ενα "now playing script" που να διαβάζει την ip του ραδίου και να αναγνωριζει τον τιτλο απο το song που παιζεται αυτη την στιγμή. Οσο για το προγραμμα που θα παίζετε η μουσικη ειναι το "winamp".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.